17

there's misery in all i hear and see, from people on tv.
after their tea when life begins again, they'll be happier than me

16

väljer tunnelbaneplats genom att kolla in vilka människor jag helst skulle vilja lära känna de allra sista timmarna i mitt liv. för tänk om tbanan sprängs eller krockar & så får vi i vagnen lov att lära känna varandra & rädda varandra, typ som i film! alla ser så ledsna ut, alla har så bråttom. pappi lämnade jag av på sjukhuset när det blev för långtråkigt, när han ringde många timmar senare lät han jättenere pga narkosen & jag vart lite orolig att han mådde dåligt, kanske ville ha mig där. klockan sisådär tolv möter jag nadja vid slussen & vi spatserar runt på söder, köper sallad & mackor & förtär oss vid bågen. hon är ungefär lika snygg som alltid om inte snyggare, möjligtvis. köper nybakta våfflor med glass i gamla stan & sitter på trottoaren när andreas kommer & möter upp. obligatoriska turistfoton, turistbesök mm. säger vi kommer aldrig mer ses igen som vanligt till andreas & dumpar honom på tuben för att istället köpa pumps, vit tisha & se på astrid lindgren utställningen. det är fortfarande sol vid klockan sex när jag beger mig ensam till hostelet igen för att avnjuta ensamheten. kokhet om kinderna. parmaskinka smak i munnen, jättesugen på kyckling. blir förmodligen så att jag springer ner på ica alternativt seven eleven, köper nått exlusivt & sitter ensam på rummet & kollar på amelie ikväll. int så illa pinkat, really.

15

spyfärdig med irriterande eksam på innanlåren det låter ritch ratch filliboomboomboom & så typ uncle cracker love hurts när jag sitter på tunnelbanan & alla kunde vart du men ne ne är några svennar med ljust hår eller sextiotalskillar med långa ben men ingen är du. int för jag vet vem du är. hör int till saken. sitter på hostel med sovande pappa i rummet som nyss var iskallt & smådör lite. vet att jag kommer somna till field mice eller nått annat jätte heartbreaking & somna med kudden mellan bena. fakta: har smekt anna, zackie & svea. imorrn blirre andreas & nadja, typ check check eller vad. känns hemskt men så ärre. avverka sådär bara.


14

gosh. det luktar mögel i hela rummet följt av ananas doft, syster spillde te på hela golvet under sängen.
men lika glad för det är jag men gladast är nog räven.

13

lyssnar på såndär
"fosterställningblandvarmalakantänkersköntattvaraensamvillattnånskatapåmig" popmusik.
druckit för mycket ananas te pga den söta doften & den mjuka känslan i magen typ som en kissekattunge eller en hundvalp eller nåns hand. mår halvt som halvt jätteilla & vill bara spy, spika igen dörren & läsa alla böcker jag bara köper & köper. sitta hela nätterna med vibrerande skrivmaskin & tänka ut historier om prinsessor kanske. när solen går upp ska jag sova tills jag blir kokhet och vakna med fingeravtryck på kinden. undvika folk i allmänhet. undvika allmänheten och allt folk som finns där. exil. dan treacy. kära dan. vet du vad jag planerar att göra för din skull. liksom åka så många mil för att träffa så många liv jag bara inte kan umgås med. spendera så många pengar för att höra dig sjunga someone to share my life with. dom som står nedanför dig, på gräset framför scenen vet inte så mycket, men jag vet. jag kommer vara utklädd till diverse superhjälte med cape så att du kan urskilja mig ur flocken av vanliga, dödliga människor. silly girl what have you done now.

12

gosh. om det är nått jag hatar så är det att vakna en halvtimme senare än vad man hade räknat med endast för att när klockan väl ringde halv sex så var man för upptagen med att ha date med orlando bloom för att gå upp, hurtigt duscha, packa resten som inte blev packat igår för att sedan inse att man har tid över till extraplugg på arbetet man är en vecka för sen med. kanske är ett blogginlägg just nu inte är det bästa sättet att slösa tid på, men morgonen är ändå förstörd så why not liksom.

11

argh. har fått nått bett på hela benen & lite varsomhelst på resten av kroppen. grymt irriterande då jag inte har några naglar men ändå är fast besluten om att klia så hårt att jag blir blodsprängd. idag har jag verklien inte gjort nånting och jag känner mig missnöjd. har i princip vaknat, suttit här, åkt till skolan och fikat med särklassen (dvs minklass), åkt hem och suttit här, bakat kladdkaka, ätit massa kladdkaka, suttit här. imorgon får vi sommarlov och det första jag gör är att åka till mormor i lindesberg för att inte bli sittandes här hela tiden. där ska jag skriva på mitt projekt, göra planer och kolla min ekonomi, ringa viktiga telefonsamtal och umgås med kusiner som en vanlig snart artonårs människa. som vanligt när jag planerar att göra något nyttigt kommer det såklart inte alls gå som planerat. jag kommer göra av med massor av pengar och äta upp mig på mackor som min mormor varsamt har gjort till mig och sova bort hela dagarna. yay. congratz.

10

sur&bitter, sitter på sängkanten & petula clark sjunger downtown & jag tänker på girl, interrupted som typ är den bästa filmen jag vet endast för jag har stor mani för psyktjejer with balls typ! chelsea n lisa! (fast i filmen heterrom susanne n lisa). vad är det jag ser? en macka med keso & bondeskinka ligger på bordet framför & himlans, jag tror jag har gått downtown i glädje. älska små surprises man inte riktigt räknat med men sen ärrom där ändå. frulle på sängen! (okej, den var hård och keson har typ förlorat sin smak, but still!) som igår. som vanligt ignorerade jag att min telefon visade tecken på att någon försökte söka mig. numret visade att det var leif, min gamle sommarjobbschef.
vid 5 när jag äntligen tog min tid & ork & såvidare att svara sa han följande: du var den enda jag kunde tänka på. duser, jag har en biljett över till dalhalla ikväll, antony and the johnsons duvet. vill du följa?
ajmeen, leffe, klart! tur att jag satte tillräckligt stort intryck på snälle leif när jag stod där utanför hans lanthandel och varsamt (ehe) sålde mina jordgubbar. kommer ju ihåg våra små popsnack. iaf. leif hämtade mig vid tjugo över sex sen åkte jag på topphumör till dalhalla & såg vemodiga, mänskliga (måste jag säga. har aldrig sett nån så o-tillpiffad vid en konsert) antony. fascinerande var det. även om jag till 60% kollade på publiken. (vilket ofta är det mest intressanta på dalhalla) de flesta var indiekids eller bohemica morsor med spädbarn och man med skägg.
träffade linus som jag inte sett på typ evigheter & hon var somvanligt liten&söt. nåväl.
frukosten är över & jag har lätt halsbränna efter den torra skinkan. ska nog ringa mormor & rota i hennes lador lite.

RSS 2.0