if you spoke to me i wouldn't know what to say

praktiskmedicin är mitt lunarstorm.


du sken hypertymt temperament & jag ville bara ta tassavtryck.

idag sa mamma inte godnatt så känner mig lite mörkrädd

& ett inlägg till er som inte orkar läsa:

idag skrev jag omedvetet "magasin" när jag skulle google-söka på "tidning". hur knasigt är inte det liksom?

i think he is batman, i'd like to be his robin!

nått jag blir så himla sur på:

- det är BARA snygga människor som går ut i media med att vara emot skönhetsideal! typ "tja jag hade lite anorexia & nu är jag sjukt supersnygg men ville bara säga att få inte anorexia!!! du är fin som du är!!! jag menar jag är helt nöjd med min kropp, ja efter jag haft min anorexia asså." & NEJ jag är inte en sån som inte har nått medlidande med folk som har anorexia men det är ALDRIG nån ful medelsvensson med trivselhäng som går ut & är emot skönhetsideal! bara massa fotomodeller som bah "va dig sjääälv! du är vacker som du äär! ät två äpplen varje dag för det är du värd! sen kan det ju alltid slinka ner nån bulle en gång i månan *hihi*" jag vill se powerkvinnor som har fult hår & lindex byxor!!!

- det är BARA snygga människor som det är synd om!!!!! typ snygg brud måste operera bort blindtarmen alla bah "men oh, naw, poor little gurl..." eller snygg tjej som blir rullstolsittande, det är betydligt mer synd om en snygg tjej som blir rullstollsbunden än en ful tjej för den snygga tjejen "hade ju hela livet framför sig". eller whatever. sen så kommer nån halvdan & har eksem över hela ansiktet & har allergiska reaktioner mot hela universum, ser ut som drogad 12åring när dom ler & vill stycka ner sig själva & lägga sig i små plastförpackningar i frysen tills allt är över & folk bah "eh asså.. hur tänker folk? menar man kan faktiskt piffa till sig lite! typ klippa sig & köpa nya kläder; det skulle hjälpa!"

slutsats: jag hatar snygga människor! jag skulle göra vad som helst för att va en tillfriskad anorektiker med pudervit hy & med en eventuell hjärntumör. FATTAR NI HUR DET LÅTER, FATTAR NI VAD JAG SÄGER. men det är sant. den bittra svenska sanningen om flick-feminist som tror sig vara catwomen fast igenklien är en töntig liten kissekatt som bara vill ha kel & varm mjölk.


om jag hade varit eskimo hade inget av det här fastnat i min hjärna. vill va eskimo.

im not that tough

mår illa & spyr & gråter & suger blod ur gamla myggbett. osar dvs blod svett & tårar. samt smuts. massa smuts.för att citera en kär gammal gammal vän;
känslan av att jorden krymper växer


på tisdag ska jag sälja allt & klippa av allt hår, nästan.

im gonna be faithful

jag har typ äntligen blivit nämd på en annan blogg! det var sandras & hon skrev; "sen gjorde jag prov och såg Emma springa till bussen. Ja du läste rätt.. hon sprang ;) söta tjejen. och hon hann! vilken talang."

bang bang bang

i princip så är redan alla maj månads pengar borta fast jag inte fått dom än. lite krisartat. det luktar äckligt på mitt rum. eller så är det jag.

idag vaknade jag med sånt där härligt mysigt nässel-utslag-ansikte igen. ska ändå till skolan för att gö helt onödigt matteprov (onödigt i den termen att jag inte kan det så onödigt att ens görat). är så jävla duktig!!!!! är så jävla förstörd. utan dig. hahaha. nej, men, serri.

vill dö.

i'm really not as foolish as you think!

image83

det här var det roligaste idag. min otroligt ambitiösa introduction till en essay vi skulle skriva på engelskan. bad min lärare läsa den & förväntade mig garv men det enda jag fick var ett seriöst "emma this is really good! you should write like this more often! im serious, makes it much more interesting! i.. wow, this is good!!" först asgarvade jag men det kändes taskit eftersom det var obvious att hon inte fatta att jag skämtat med henne, så jag blev också seriöst & typ "men absolut! tack kavitha!!"

översättning av text:

adolscene. I used to think I had the answer to everything. but I don't. this fact has come particulary clear in the last few years when I'm becoming a grown up. It's like; I'm not a gurl, not yet a woman. all the grown ups expect so much from you in this age and your like; "gosh! give me a break! all I need is time, a moment that is mine while I'm between!!!"

felstavningar överallt &. asså ah. behöver jag ens nämna britney spears referensen? börjar fundera hur dålig jag är annars om hon tyckte att detta var bra skrivet av mig.. ):

press this flower in the palm of your hand!

+ sova i fleecetröja
- gå upp 5am för dödsmomenten: 1borsta håret, 2tvätta håret utan hårbalsam

-___-

emma: jag vill se körsbärsträden
andrew: vilka träd?
emma: körsbärsträden
andrew: okej

luktar chips

jag sitter uppe med bräckliga låtar & natt-illamående (anledning: varma chips, langos, munkar, salta chips, dillchips, sourcream&union chips). imorgon ska jag sova till ett & sen plugga hela dagen. nu; irl dagbok & tandborstning.

money may buy happiness but you can give me more!

morronbajsa. värsta som finns är när man bah oh nu har jag ju hela tio lediga minuter att spendera precis hur jag vill, dvs man väljer att morronbajsa. när man har låst in sig & satt sig & saker är bara redo att börja så upptäcker man att det inte finns nått att läsa! detta bidrar i regel till att man tar första bästa plastförpackning. den här gången var det hälsinge stall såpa, vilket är märkligt i sig eftersom vi inte har nån häst (vad jag vet men jag vet inte så mycket). nästa gång ska jag vara noga med att att lägga lite fin facklitteratur inne där på hyllan. det var bara det jag ville säga.
puss tja kram saknar dig

anteckningar:

hoho
maha
fafa
look what you've done!
ojdå
städschema
bs
hihihi
tigre
hi
*******
cinema
cupcakes
hihi
jag var ensam tills jag hittade dig
lista typ
simple things


:

1. kerrie
2. bart
3. hårbalsam

its not as if i have a heart of stone

idag. idag är en sån dag då man gör allt jättesnabbt för att undvika överanalysering. typ lever för att man måste. typ skrattar mer än vanligt & gör goda gärningar & går ut & går bara för att man känner för det, för att få "frisk luft" eller jag vet inte. jag hatar sånna här dagar allra mest. hellre misär rakt igenom. hatar att duscha i 30 min endast för man måste gråta i en kvart pga just sin långa duschtid för tänk på alla barnen i afrika som jag dödar nu när jag står här & duschar. hata att se sig själv i alla enorma speglar som verkar finnas preciis överallt & hata att man går runt & flagnar som en snustorr äckel gubbe & hata klänningen man valde & hata allt detdär man sa & hata det man gjorde för två år sen. jag är hellre deppig hela dan än komma hem & få panik endast för man haft en "bra dag" för man vet att "bra dagar" är f e j k. man vet att man bara låtsades.

image82

här är en bild på en tak-tupp.

be with you

jag drömde att cat's miaow skulle göra en enda spelning i sverige - i falun - & att jag hittade massa okända utgivna skivor från kerrie & bart som ingen hade lyssnat på bara jag & en till. det var en basketspelare på omslaget. jag har aldrig velat vakna så lite.

everywhere is the centre of someones world!!

>there's a child in you, it's like you're five years old<

image80

vi har fått en ny valp. hon heter lovis & känns som en nalle.

image81

känner mig lite lagom förstörd & åker till sjukstugan.
läkaren kommer en halvtimme för sent kanske mer. under den halvtimmen hinner jag föra en seriös diskussion med mig själv angående risken att bli påkommen med att onanera inne i det där. sjukhus rummet. asså bara för att hämnas, för man låter inte folk vänta! fast jag förlåter honom för han luktar rök & är så anti-läkare man kan bli. han smeker min kind. beröring måste komma när det inte finns några andra utvägar annars vill jag inte vara med. jag tänker att han gärna får lägga in mig så kan jag kanske självmant gå in i koma tills 2009. han säger att jag pluggar fel linje & att jag inte kommer bli någonting när jag blir stor. jag säger det är okej det är okej bara du lägger in mig i en kuvös! nej okej det säger jag inte men han säger så iallafall & jag fnissar för jag glömde försvarsreflexerna hemma. vi kollar på lite bilder med mitt fula ansikte på sen klickar han lite på datan & ser proffsig ut fast han vet inte när han slutar eller börjar jobbet.

sjuksköterskan började i vänstra armvecket & stack in typ en sån här tjock nål : o . tänkte på hästar. hon bah; eh den slapp undan.. vi får försöka på andra armen iställe. sticker & bah eh hittar ingen... är det okej om vi prövar sticka in i handleden ist? man bah ehehehe, vaa asså varrå. ofc lissom. hon bah; det kanske gör lite ondare.. jag bah hörru durru högutbildade människa. försök vara arton med social inkompetens & oförmågan att ta någon som helst ställning förrut fosterställning så kan vi prata smärta. hon bah; oh man blir så glad av din klänning! liksom färgklick i det stora mörka! man bah; kommer jag aldrig ha nån som sitter brevid & tänker på hästar med mig? dömd att bli pickad på av akademiker, helt ensam?

ok

du ska veta att jag saknar dig
det finns känslor som aldrig suddas ut

124

idag stinker jag fitta ok? ser fö ganska snygg ut. haha ne skoja.
asså vettne. tror på materiell lycka, försöker tro, men funkar inget bra.

inatt fick jag ett sms från nån, vi säger att han heter lars. anledningen till att jag vet namnet är att jag förrut haft lars nummer i fonboken men sen raderat & när det raderade numret kontaktar mig igen står det lars ändå. jag har ingen aning om vem lars är ok! men han undrar tydligen vad jag gör nu för tiden &, citerar, "du ska veta att jag saknar dig, det finns känslor som aldrig suddas ut"
ok "lars". vad ska jag svara? "och jag ger dig allt jag äger, här stannar min tid, du såg mig som jag är... dina färger var blå?"

123

asså grejen är att jag nästan enbart tänker på klänningar jag vill sy & jag vill inte vara en tjej som sitter hemma & syr ok!!!!! det är så.. mesigt. inte mesigt som i hej jag gillar hästar & grinar åt dawsons creek mesigt utan flickmesigt som i hej jag har en blogg jag gillar att fota allt jag fikar & sen låta folk beundra mina söta sagoklänningar. detta innebär att jag är extremt frustrerad på mig själv. det är vid sånna tillfällen man istället riktar sin aggression mot omvärlden & lyssnar på you should all be murdered på repeat. något jag inte är så irriterad över är att jag också tänker tankar som att starta upp ett bitterfitta blad på min skola där man kan klaga hur mycket som helst & jag ska ha allsmäktig makt. nu ska jag gå & tvätta av världen från mitt ansikte. det enda som hjälper mot tankar är hud sa en nångång & det är fan helt fel för det det enda jag tänker på är hud.ar/en. hud är så sjukt äcklig/läskigt.

RSS 2.0