iuyghjk

imorgon vid lunch åker jag & min finfina familj till lindesbeeeerg med husvagnen. för ja, lol på oss, under jul bor vi i husvagn. skulle kunna vara tält, i dont care, huvudsaken är att jag får träffa min mormor & morfar & får äta sjukt mycket mat!!!! har inga paket what so ever (eller jo, nått litet) & det känns ganska bra. vi skippar paketen lite i år för ah, överflödigt. ingen har råd eller tid att fixa. emelina kommer deffo få den mest ambitiösa julklappen jag ger i år. hoppas hon gillar!!!!!

de flesta kommer nog få sina julklappar i mars, som alltid med andra ord.

väckte lillebror

med gleelåtar. haha på tal om. den ENDA skivan min pappa har valt att ha kvar i sin stereo (bränner jämt skivor & frågar om han vill ha kvar eller om jag ska ta med dom hem igen) var glee-skivan. åh jag slår vad om att han åker där med hög volym & sjunger falsett sång till somebody to love. gospel-papsi!

forts.

liksom intervjuar jämt mig själv. när man sitter på toa eller när man är ute & går & ingen ser & ah, bara random ensam. tittar i spegeln - ställer en fråga - svarar. fast aa svaren är ju självfallet tagna från framtiden! när jag är känd & är i hollywood. liksom ser mig själv bo i hollywood, hänga med hollywood människor & bli intervjuad av hollywood journalister. dejta hollywood killar... you know the deaaaal.

när jag var liten var det mer extremare. jag kunde sitta ensam hemma i timmar & intervjua mig själv i soffan. skojar INTE! ser inge fel i det direkt, det är bra att ha fantasi!!!!! (hehe som när jag seriöst "gick ut på promenad" med legolas från sagan om ringen. vi hade ganska fina diskussioner!!!) har hellre överflöd i fantasi än lack of it anydaaaay! (lekte jämt själv när jag va liten. då blir det så juuu! *skyller allt på min lillebror & min kusin, tack för utfrysningen*)

egentligen kan jag ju inte vara i solen för ah då glittrar jag n shit. höhö ne men solen aint ma thang men man får ju anpassa sig! få lite rachel-spirit! its lonely on the top! för att bli en star måste man offra vissa grejer! typ som sin hud & sitt psykiska välmående! eller okej vill inte direkt bli känd, bara sådär halvt nivet. lite chill-känd. sån som kan dejta men som inte "kommer i blåsväder" nivet.

jag är seriös nu:

tänkte nyss "åh nej! borde lägga ner bloggen. när jag blir känd kommer dom gräva fram allting & använda som hot i intervjuer! faaan! got some serious explaining to do eller vaaad".

ajippijaijoooo-ajippija-yeah

haha åh. känner redan hur läsarskaran förändras när jag publicerar "la photo cabine" *dör* *tycker inte franska är så vackert språk* & "poladroid" kort. okej, vet, kate är en beauty & jag är icke. smällar man får ta här i live.


hejva

när jag inte bloggar twittrar jag. när jag inte twittrar tumblrar jag. *finns alltid på internet* *känn dig inte ensam*

ne nu blir det STORSTÄDNING, kate kommer ikväll, hejpa!

you make me like charity

lagom söndagssunking. imorrn ärre CLEAN som gäller. säger bara det. oj oj oj. ska städa kroppen så som miri städar sin lägenhet. oj oj oj. idag har jag läst "tjej-litteratur" & tittat på luciauppträdande i ett stall. jesus föddes i ett stall vet ni väl. rapport: ingen häst bajsade. det vad ju betryggande tyckte jag & barnen

imorgon kommer kate & jag har lust att behandla henne som royalty.

ps, stygnen gör ont & är obekväma & plåstret klias!
ps2, läser alltså twilight. twilight hjälper. kalla mig tafatt men det hjälper!
ps3, ska köpa mandelmassa imorrn. haha påminner om reinfeldt. asså hädanefter kommer mandelmassa alltid påminna mig om fredde m'boi!

skojar inte #2

idag tog min läkare ut en broskbit från min rygg. alltså upprepar: en broskbit. från min rygg.

???? vad gjorde den där? han visste inte heller. har numera 5 stygn & lika många bindor på ryggen. ursäkta mig medan jag svimmar.

åh nej! fail! ser framför mig hur anna anka knaprar upp min broskbit & fnissar. nej asså shit. för svag. pallar inte att tänka på det här mina händer måste sluta skri......

skojar inte

när mamma släppte av mig på gården grinade jag & kved "men jag vill ju inte va hemma"

plus minus noll

älskar: bedövning
hatar: när bedövningen släpper. som om gud öppnar havet för moses sen låter väggarna falla, typ "haha skoja lite bara" *gud äter en twix & går vidare till nästa hörn av världen*

orkar inte

att bloggiz ska vara full med fuckade html:s utan att jag gjort NÅTT! sprider sig som nån sorts svinis.

tipp tapp osv

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hur som helst. idag julpysslade jag hemma hos emelina.
DET VAR ROLIGT! HÄR KOMMER LITE BILDER!

ojdå, här står minsann tomtemor & väntar på sin make. rör otåligt & skört i julkola-SÅSEN.

här är muffinsformarna, söta!
kände för att vara lite "skojig", gjorde en grön gran muffin
fin grön julgran va! finare än bajskorvarna kanske
eh, slakthuset?


DAGENS:

sexigt: att titta på hayley hoover videos
osexigt: mens?

man on the moon

hej. här sitter jag & lyssnar på r.e.m (fråga inte varför, fick på hjärnan när jag satt på toa) & äter en mandarin! mamma hade salt i knäcken. alla såg lite förvånade ut! (inte meningeen) jag är bajstrött men hyper! min kropp: ACHE ACHE ACHE GO TO BEEED! mitt psyke: AHME HEEEEEEJ HAHAHA SKA VI GÖ LITE UPPHOPP? venne vad som är värst!

anledningen till att jag bloggar: alltid av boredom. så folk vet!

anledningen till att jag lägger upp bilder: för läsare som inte kan svenska! (har faktiskt en!!!)


vi vill bara påminna dig om

haha kom ni ihåg när "englas showroom" var typ sveriges största bloggkändis. kul!

mindre kul: vita kuvert med nå jävla titt-ut fönstret på. där innanför står MITT NAMN! förlåt släkten men det blir inga julklappar i år, okej? puss!

school is cool and all that jazz!

överallt så läser jag om folk som försover sig eller mår lite illa så dom skippar skolan. gör uppgiften hemma istället. det kan vara de allra minsta ursäkterna men valet att stanna hemma känns ändå liksom bättre än att "pallra sig iväg".

om det är nån grej jag skulle ha gjort annorlunda under gymnasiet så är det faktiskt det. jag önskar jag inte stannade hemma för det gjorde mig bara mer deprimerad. jag önskar jag åkte till skolan fast jag var försenad eller fast jag inte orkade tvätta håret. jag önskar jag hade mer disciplin, tvingat mig till det. jag ångar så grymt mycket att jag inte förstod skolans innebörd i ettan/tvåan, att jag var så upptagen med att tycka synd om mig själv istället för att plugga upp mina betyg & kanske utifrån det veta vad jag vill just nu. disciplin är inget man får medfött, sånt tränar man upp. det förstod jag aldrig & det ångrar jag. även fast jag vet att ingen kommer läsa det här & absolut inte ta det till sig det jag skriver om så önskar jag att alla som struntar i skolan tänker om & KICKAR ASS istället! för skolan är så jävla viktig &... JAG ÄLSKAR SKOLAN! jag saknar skolan heela tiden! inte just min förra skola, men att gå i skola, lära mig saker. man anar inte hur jävla rik man är, hur bra man har det. att slösa bort sånt för man hellre stannar hemma & chattar med nån man träffat på internet nån sömnlös natt är liksom. inte okej.

så därför. måste jag säga. jag är så hiiimla glad & stolt över att min lillebror får mvg:n efter mvg:n! jag kanske inte säger det till honom så ofta för jag är avundsjuk på att jag inte kämpade lika hårt som honom (sen, ja, det är skillnad om man trivs i sin skola, med sina kompisar eller ej. däremot vet jag av erfarenhet att man inte ger folk tillräckligt med chanser (började gilla min klass sista terminen i trean)). men jag blir nästan tårögd av stolthet på att han satsar på skolan. likadant med min kusin frida som snart är klar (några dagar kvar nu!!) med sin socionomutbilning. är så himla stolt!!! hon är ett år äldre än mig!

själv så har jag tid att titta på oprah på förmiddagarna. & gråta när will.i.am från black eyed peas betalar fyra ungdomars college-utbildning, som annars inte skulle ha råd att fortsätta plugga trots sina antagningar.

men okej, sjukt lätt att vara eftersmart. & okej, jag låter möjligtvis lite töntig här.
men ändå, blir lite IRRI!!!!!!

hihi förlåt

men lite glad blev jag nån sekund senare också när mamma kom hem med den här!


morgonpasset

åt bra frukost. var trött, började lyssna på beyonce:

upload pictures
Upload pictures

kvällspasset

här sitter jag & luktar svett

mm ni hörde rätt, har tappat bort min deo & har ej råd att köpa en ny. vägrar ha på nått blött äckel. alltså. folk med "roll-on" deo, hur FAAAAN står ni ut? fattar inte grejen. fattar verkligen INTE grejen. det torkar ju aldrig, luktar som billig jävla date-parfym & ah, allmänt snuskigt. SNUSK PÅ ER! iva, hon är smart hon. hon brukar köra likadan deo som mig. en av anledningarna till att jag gillar henne.

& undrar vart hon är??????? tydligen har hon flyttat in hos en asmysig tant i manchester nu, TROR JAG????? hallå iva chatta snart elleeer? har inga pengar att skicka sms så eh, kontaktar dig VIA BLOGGEN!

idag käka jag kyckling & efter åt jag HEMBAKADE pepparkakor & varma saffransbullar. livet på en skala: ganska så bra!!!!

förutom insomnia som gör att jag blir konstant bitter & hatar ALLA. inga undantag nu. eller jo kanske någraa, puss!!!

avslutar med en bild på kanske världens vackraste:

how i love the way tears suits my face

spenderade gårdagen med att: gråta (hade lotr-maraton men ändå). vaknade i "morse" & grina. NEVER STOPPIIIN! fast det är sånt där mysigt gråt men ändå. ska spendera eftermiddagen med att grina lite tror jag!

alltså bara för sakens skull *spelar tuff*

ida ska jag till tandläkarn OCH doktorn! har inte gjort som dom sagt så blir inge klistermärke för mig idag. buhuhu vill va som niotillfem *skojar till det*!

såhär ser jag ut när jag borstar tänderna. måste tänka på att inkl. bilder i bloggen om jag vill bli riktigt stor.ok medveten om att jag inte ser så ledsen ut men om man kollar på BILD NR TVÅ kan man se hur bajsnödigt jag försöker le RIGHT? & idag så regnarre, då ärre allt bra tur att tears never show in the pouring rain!

sista kommentar innan sängdags:

FITTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

i en framtid långt från dig:

sitter & lössnar lite på classic 70s hitz! härli! tänker: långt vågigt hår, nån liten fläta, en ful buss, & amerika som breder ut sig som en vildvuxen kvinna på jakt efter lust, fart & spänning.

äter: en ölkorv
diana r i mitt sletna hjärta. så många hits, så mycket hår.

nu ska jag beställa lite julklappar ONLINE. loligaste idag under julshoppzen: utförsäljning på timari x antal grejor för fucking 6,5. trodde hon skämta. asså detta inkluderar typ utklädningsgrejer & en en tomtekrage med bjällror på? sen när hade tomten en krage? aja, sött!!!

åååååååååååh!!! *I TRANS*

skojar INTE när jag säger att jag äter världens goaste tortellini just nu. varje dag jag vid middagsbordet: "mamma... jag älskar dig. jag älskar det här huset, jag älskar den här MATEN!!! DU ÄR BÄST!" *KELAR MED MAMMA* det är helt sjukt vad jag beundrar folk som kan laga mat. dom har liksom fattat vad livet går ut på. jag vill bli en sån som kan laga mat!!!!!! typ jämt när jag frågar mamma om inte hon kan skriva ner alla sina favvorecept till mig (har önskat det till varje födelsedag+jul for aaages nu) så kör hon såklart "det är inget man kan skriva ner, det är nått man bara har i sig" & FUCK vad jag vill ha det i mig!!!

lyssnar på bing crosby (EH JULLÅTAR ASSÅ) & ska snart iväg & handla julklappar!!!! mysiiiiit!!!!! PUSS HEJ! HUNDEN HÄLSAR!

im so vain, i probably think this blog is about me

haha äntligen är mina högtalare inkopplade igen. jag trodde det var nått fel på dom men hade visst bara glömt att sätta i en sladd. alltså - kärleken till trådlösa grejer! beyond great!

idag har jag gått klädd i förkläde hela dan! köpte igår på erikshjälpen & känner mig som en bullmamma, fattas bara en kavel!

såhär ser jag typ ut i min nya frisyr. varje dag en ny look men varrå, det är okej! det är apskönt att ha kortare hår nu på vintern. shit. jag grinar inte av smärta varje kväll när jag ska borsta håret längre!! meeeen saknar såklart mitt långa hår hur mycket som heeeelst. nu ska jag spara ut till sommaren & bli flipping fantastic snygg med fräsha döda grejer på mitt huvud! niiiice *bloggar som simon*!

(ps! första bilden är lite dedicated till linnea p föör venne. bilden påminner om henne? HAHA. HEJ LINNEA OM DU LÄSER!!)


sen en bild på mitt gamla fina hår från våren 09 (de va tider de...)


inge stress

ok pga några eh misstag i mitt liv (typ) (borde inte se det som misstag, mer som dåliga dagar) (sånt som händer) tar jag paus från sånt. ska spendera hela december med att bli ÅNGESTFRI & FET! verkligen inte tänka alls på värdsliga saker, bara ha glitter överallt (alltså älskar glitter. älskar att pyssla med glitter. är inte så petig så det blir glitter överallt, verkligen överallt) & krama min lillsyster & kanske skriva nått julspel eller okej inge julspel, vi får se. favorit i repris? kanskee!

anyway jag drömmer så jävla öh. eller alltså jag minns ALLTID mina drömmar. vilket är helt sjukt & ibland superirriterande. återkommande dröm though: är i västbjörka. nån karaktär från greys anatomy (tänk en blond version av lexie). går på promenad med alex. SÅ SJUKT SNYGGA! seriöst jag dör när jag kollar ner & inser vilka flipping fantastic skor jag har! dröm skooor! kan inte ens förklara. kanske ska rita en bild? går inte att göra rättvisa. dom var iaf röda med platå+klack & remmar + rundad tå! sen hade jag en amazing dress också men aja. iaf vi ska gå ner till nån "vattenhåla". man går på en sandväg typ. aja helt plötsligt så kommer det massa små ormar från alla håll & sen kommer en aaaaaaaaapstor orm & typ jagar alla ungdomar. förutom jag såklart JAG klarar mig så ska jag larma allmänheten men ingen tror på mig. öh. ah. det var det. tyckte det var värt att nämna?

ILLA ILLA

JAG MÅR IIIILLA

har kollat på den nya julkalendern (no comments än så länge asså. eller jo, en sak. varför måste man hålla på & fjolla med barn nu för tiden? jobbiiigt) samt sunes jul avsnitt uno! sune slår allt punkt slut! godnatt

om jag tar mig igenom

den här dagen ska jag fira med att göra precis vad jag vill utan ångest i en hel vecka