wastin' my time

okej. lol på igår!

efter asjobbig körskoledag åkte jag hem, tog på lite mascara & skjutsa mig & sxygrl till falun. VÄL DÄR var vi på lite lätt stel överraskningsfest. nivet där folk inte riktigt börjar prata med varann på ett avslappnat sätt innan man fått i sig tillräckligt med alkohol. efter det kan man tydligen prata om vad som helst & tro att andra är intresserade av det. läs: rikard visar alla sina applications på sin nya mobiltelefon, daniel berättar i detalj hur han tog sitt körkort inkl. ljudeffekter & allt (obs det var jag som frågade så ofc är jag lika disträ hallå! ofta jag tycker jag är above), några pratar om bloggar & andra står & inspekterar sköldpaddorna som om dom aldrig sett djur förut. fast iju, därför man festar. för att orka prata med folk eller?!?!?!

haha justja. när jag stod i kön på systemet & betalade KONTANT med TJUGOR så bah fattades det pengar. bah pinsam tystnad "eh men ta bort en sofiero då..." haha så då INGRIPER ett gulligt fyllo bakom mig som stod där med explorer flaskan & bah "neej men klart du ska ha öl! hur mycket pengar ska du ha?" & öppnar sin plånka & låter mig ta vad jag vill haha zöööt! om ändå fler kunde va som han. fyllon asså. (?)

aja efter sköldpaddefesten åkte vi in till stan. jag snodde en pumpa på nåns gård, så himla elakt. liksom där har dom stått hela familjen & skurit omsorgsfullt i den där pumpan. går med pumpan i famnen som om det vore en söt liten bäbis "ska nog ta hand om dig" så kommer en iddi & tar pumpan ifrån mig & kastar på marken alltså DÖDEN. aja. vi gick på etage. så himla lite folk men det passade oss perfekt för vi är inte etagemänniskor nån utav oss. vet inte riktigt vad vi gjorde. dansa lazerdizcoo? det värsta som kunde hända hände dock: jag tappa mitt läppstift!! & ah en i sällskapet fick panikångest attack & fick lov att åka hem vilket drog ner folks stämning lite såklart, stackars tjej! men ändå, mitt läppstift!!! enda som betyder nått så tappar jag det..

& sen det mest loliga. på bussen hem klämde jag & sxygrl oss in längst bak längst in på några säten. framför oss satt en man & brevid oss satt en man. båda 40+are så såklart började dom limma "har spanat på er hela kvällen" "fina händer du har" "jag kan komma på fyra sekunder, precis som magnus uggla". jag bah garva, mest för emelina blev så jääävla arg & röt till & sa aselaka grejer (obs som dom förtjänade) typ "du förtjänar inte att ha barn, dina barn måste hata dig", "du är så jävla ful att jag mår illa", "snälla gå i terapi. två gånger om dan räcker inte", äsch blir inte samma effekt i textform samt törs inte skriva det värsta utifall att folk börjar titta ner på emelina haha. hursom, sov hos jesper sen. daniel snarka som faan. plus att jag vakna med hans fot 1cm från mitt ansikte. taxi!

ikväll ska vi ut igen för det är HALLOWEEN! just nu är jag lite sleten men det går över snart. vill egentligen bli asfull & att alla andra också ska bli asfulla men känner ett visst ansvar för dethär med körkortet & grejer. kanske måste va lite pigg imorrn så jag kan plugga /: /: /: /: döden. mama, papa, im a failure.

jag känner mig som en utvecklingsstörd ungejag lever för böcker som den här. böcker som både berättar någon extraordinärt (utan att behöva handla om andra världar eller apdramatiska händelser) historia samt är skriven i prosa.

hursom! boken handlar om billie 11år, underbarn i den bemärkelsen att hon vet hur man ska få människor att älska henne. just nu är det rafael. rafael är en soldat mitt i kriget som kommer till sommarkollot där billie har lämnats & skjuter ihjäl alla på gården utom billie som han tvättar i badkaret, sätter upp håret i en rosett & lär köra bil. dom bor tillsammans på gården ganska nöjda med att lämna allt bakom sig. själva grundtanken är ganska klassisk. nivet söt, liten, nätt flicka som representerar allt som är gott & oskyldigt i världen. sen stora soldatkaraktären som mördar men vill nånstans långt inne bli vänlig bonde & hatar lite att han måste döda. dom diskuterar världsviktiga saker som kärlek & ägande rätt, vad som menas med att vara människa. kristin är bäst på dethär. därför älskar jag henne. för hon får alla vardagsgrejer att bli så viktiga - som att koka kaffe, klappa en höna & tvätta fötterna. allt detta gör det liksom i sig värt att leva. nu kanske jag blev lite jobbigt djup här men spela rollizzz. ska sova ändå så ni kan ju bara fuck yourselves.

hlwn!!!

skit i körkortet nu. inför helgen peppar jag med dessa bilder:


the city is for strangers like the sky is for the stars

tjena dagboken.

tänkte att ni säkert ville ha en uppdatering va? *ser nöjda flinet på era ansikten*

anyway min körhandledare eller vad dom kallas är jättesnäll & så men vaddå ecodriving? & liksom saker hon sa till mig:

visa att du är kvinna nu emma, gör två saker samtidigt!
och:
ja då svänger vi & bromsar gå av kopplingen gasa på lite har du pojkvän? bara undrar.

aja körkortet känns inte som mitt största problem nu. mitt största problem : ÖRAT! jag hör verkligen ingenting nu på vänster öra & har konstant ONT I HÖVVE! va ska man göö? åka till sjukan såklart men när har man tid med deee?

justja nu när jag har som minst tid har jag börjat läsa en apfin bok av min favoritförfattare. kan ge recension sen osv *breddar ut bloggen*! anyway den handlar om en flicka & en soldat som dödar alla utom henne typ. sen äter dom ägg & grejer. fint va? kanske ska läsa i körkortsboken istället men asså har spillt kaffe på den.

haha btw, älska min djupa headline.

ne nu kaffebajsa sen stressa lite! c u som man säger.

bah *känner att jag MÅSTE blogga*

1 åkte hem till kate & tittade på fina filmer som léon, en prins i newyork & kapten n. det va jag faith kate & jesper. vi käka popcorn & drack te & sen tog vi en prommis. jag faith & jesper alltså, kate hade somnat.

2 va på stan med kate & faith. vi käkade gratis korv (eller ja, jag gjorde), drack varm choklad & åt veg buffee på åhlens. sen åkte jag hem & titta på tv med min kusin frida. de va la mös.

happ så nu ska man sova. en ny spännande dag väntar. nästa helg är det halloween -= ungefär det enda som kommer få mig att vakna den här veckan.

ta sig i nacken

jag & iva diskuterar våra huvudformer (säger man så?);

ahmen typ. det var väl det som hände idag.

eller ne! skulle till bibblan men fika med en gammal kompis istället. hade lock för öronen så hörde inte va hon sa. till slut frågade hon om jag satt med hörlurar på mig? höjden av asocialitet liksom.

ta sig i kragen 2.0

imorgon ska jag göra nått. *SER FRAM EMOT* *lägger mig tidigt så det kan bli morgon* *lägger mig tidigt så jag kan lyssna på harry potter i sängen* *fortfarande 12år*

ta sig i kragen

hejva

iwsley fick precis mig att lyssna på another saturday & åh. får 1 trivselkänsla 2 tröstkänsla 3 julkänsla (??). men nivet summer & winter, winter & springtime, you hear the birds sing - everything will be fine. *dricker ur temuggen & nickar instämmande*

i NULÄGET är allt bara lite i LÄ så att säga. alltså. dagsrutiner: vaknar vid åtta - råkar somna om - har ångest medan jag fortsätter sova & funderar, i sömnen, seriöst på om jag har ms eftersom jag inte kan vakna förrän efter elva - äter frukost i några timmar - sminkar mig i nån timme aka drar ut på tiden - tittar blankt in i väggen resten av dagen i hopp om att jag ska få för mig att faktiskt göra något - dricker te & kaffe istället - kissar 20+ ggr.

slutpoäng: måste flytta. & det ska jag ju. kanske därför jag inte tar tag i saker typ hör av mig till mina vänner eller så! bah tänker att jag ändå ska träffa nya.. *hemsk människa* nej men okej inte riktigt så är det. när jag tänker på alla saker jag SKULLE kunna göra känner jag mest "orka vara ambitiös, orka vara produktiv, orka vara en person som använder sina tankar osv till att göra något". typ folk som skriver låtar, ritar bilder, pysslar, skriver brev etc. har liksom aldrig varit en sån person. är mer den apatiska som sitter & lyssnar i hörlurar & tittar rakt fram, rakt ut, rakt ner. åker buss - stirrar. sitter hemma - stirrar. gör liksom aldrig nått. visst det skulle säkert vara apkul att eftersom man tillbringar så många timmar ONLINE försöka sig på att bli URL-KÄNDIS (tänk youtube, blogg, flickr, whatever). men liksom. orkar inte. stirrar bara istället. läser inte böcker (bara i perioder), ser inte på film (bara i perioder), är inte med kompisar (bara i perioder).

okej folk fick precis en ganska skev bild av mig. ska sluta skriva & gå tillbaks till stirrandet! hejpa!

15:24


sammanfattning: gå ut & få lite såndär vahetterre FRISK LUFT!

oh most think hes barking, the potty wee lad. but some are more kindly and think hes just sad.

lol söt mamma!

har sett över möjligheten att beställa klipptid online pga min fobi för telefonsamtal. eller nej, det är ingen fobi. det är inte så att jag tycker det är läskigt. det är bara drygt jag bah gillar inte att höra folks röster! ger mig inge pleasure. ett till pga: måste verkligen klippa mig. älska långt hår & det ser skitsnyggt ut tom på mig ibland men jag pallar inte att ta hand om det. så nu tänker jag mellanlång page typ. *googlar* ungefär som den här! ingen aning om bildkälla btw, hittade den på min data.

nog pratat om hår. har ont i hela kroppen. liksom det går inte att gå utanför dörren för mig utan att jag ska få träningsvärk gu va säger det om mig liksom. hejpa måste dra nu!! FIT FOR FIGHT:A!

wit beyond measure is man's greatest treasure

mår illa pga varmkorv, thats for sure. två saker jag inte förstår mig på:
1 - varmkorv (alltså kokt)
2 - mjukglass

hur äcklig kan man bli? finns det inte en låt som innehåller både varmkorv OCH mjukglass? känns som det!

anyway. what i came to tell you was. att jag inte "pluggade" lika hårt som jag borde ha gjort & borde inte få cred men asså.. women plzzz, gick upp åtta, gick ut med hundarna en HALVTIMME, åt cool frulle, duschade; GJORDE MIG FRESH - BEMÖTLIG OSV, dammsög hela huset, risotto till lunch, läste intro kapitlet. det är ju ändå aaapmycket? ahjustja plus att jag gick ut en timme nu på kvällsKANTEN med vovvisen. cred till MIG! almost a prefect now!

nu har vi kommit till en korsning i bloggen. antingen kan man läsa om harry potter eller så kan man kolla på bilder på mat. eh. bah *anpassar mig precis som blondinbella till alla mina läsare* *vinkar till min kusin* alla som vill kolla på bilder kan bläddra neråt!
såhär va. lyssnar ju phoenix boken nu & bah harry, i feel your pain. sooo much! så nu kommer en spalt(?) tillägnad till ms iwsley! ex på stunder då jag grinat bara idag:

1, ingen har hört av sig till harry på hela sommaren, helt avskärmad. sen får han reda på att herm & ron haft "kul" (haha lol lät porrigt) hela sommaren, eller åtminstone varit tillsammans. han känner sig utanför. asså såå bekant. typ om folk har haft kul över helgen & man blev inte bjuden fast man vet innerst inne att man inte kunde bli bjuden för man känner inte ens den som hade festen. kanske mesig jämförelse men åh harry. sen ska man liksom inte försöka skälla ut sina kompisar för mycket, för innerst inne är man ju apglad för att träffa dom. så himla bekant att kännanått som känns som hat emot folk man älskar. tom familj osv. man undrar om man inte var värd mer. man känner sig barnslig för man tänker så. tex när man inte får tillräckligt många presenter eller julklappar. man vet att det är hur töntigt som helst att känna så. man VET vad det viktigaste är. men ändå vill man bara skriiika av ångest över att bli.. bortglömd. harry, HUGZ!

2, första möte med sirius. hur allt liksom släpper för sirius är lika bitter & sur över sin situation. har samma känslor. CONNECTION! känslofall harry bah åh familjekänsla TILLHÖRIGHET! grina så grymt mycket. ser dom springa tillsammans vid havet hand i hand & göra familjesaker. båda två, så himla lika. dom är ju det. åh.

3, när herm & ron får sina prefects brev & harry känner hat igen, fast han inte vill. varför inte han? vad är det för fel på honom? åh. så himla BEKANT! den ständiga kampen mellan att INTE vara elitistisk men samtidigt veta att man är bättre än folk fast FAN man kan inte säga så. & SPECIELLT inte om sina vänner. såå många gånger i mitt liv som jag känt exakt samma sak. det är ju inte dom man blir irriterad över i slutändan, inte lärarna heller, utan en själv. som låter såna känslor blomma upp (haha uttrycket). man hatar sig själv så himla mycket. mr h gud jag grinar nu bara jag tänker på det. alltså all den här.. ångesten - den syns inte i filmerna! om man inte förstår vad harry går igenom så förstår man inte grunden i hp böckerna. aja. mer imorgon. (ni tänker: neeej)(ni som läste alltså)aja här kommer lite bilder!


ah eh. hehe. det blev bara en bild. på min frukost. ni kan få se en till bild på mig när jag gör en dailybooth"smiley"bild aka grinar till hp;

gonna start a revolution from my bed

sitter & lyssnar på noel gallagher sjunga SHE IS LOVE! varför? för det är han som har skrivit låten. är lagom bajsnödig efter kaffe & te men jag vill bara säga att FAN vad duktig jag är på att följa detdär schemat jag skrev i natt! så himla impad av mig själv som faktiskt gick upp klockan åtta, drack mitt kaffe & bah gick ut i kylan. tittade ut över siljan & såg dimman på andra sidan slingra sig runt BERGEN (typ). så lord of the rings slash harry potter moment. åt apstor frukost. ni kan få se den sen *snäll tjej*.

undrar vad frida gör idag. om jag bodde i kalmar skulle jag bjuda henne på en kaffe. & typ. stå vid havet & känna skitdoften men tänka "fan va gött livet är ändå".

läste introduktionskapitlet i körkortsboken. vad den nu heter. asså GU. finns det något tråkigare än säkerhet? *BARA UNDRAR*

btw hur loligt är det här på en skala? så himla söt. *älskar mig själv* *låtsas vara den där tjejen noel sjunger om* *tänker tillbaka på tiden då jag faktiskt på riktigt ville att noel skulle vara pappan till mina barn. inte vara min pojkvän, men mina barns pappa*balsamspray

happ

tre år senare använde jag lolzor i ett tweet. anna dormer volgsten skulle vara stolt

anyway. ska styra upp mitt liv imorgon! ja jag vet rent tekniskt så är imorgon idag för klockan är 03:08 men vem är ett fan av detaljer? svar: dom som jobbar på detalj! *internskämt som endast vikarby-bor fattar* *obs: ej roligt skämt* det jag menar är att folk kanske tror att jag är lite dålig på dethär med att ta saker seriöst (hahaha jag har lång fläta därbak alltså bara EN fläta! sen när har man bara en fläta därbak som hänger jättefint? så himla kul. vaddå *hästtjej* liksom.). ska därför skriva en lista över morgondagens happeniiings!

19 oktober måndag 2009
08:00 klockan ringer! säger hejdå till lillasyster & gör/dricker kaffe. kollar mailen (haha så sjukt seriöst att skriva "kollar mailen" typ vaddå jobbar som "bloggare" eller "frilans-skribent").
08:30 går ut med hunden (ursäkt för att lyssna på hp obs!)
09:00 äter frukost (läs: något nyttigt. förslag: ägg/bacon el. gröt. tänk: gi. eller nått annat imponerande)
09:30 *kollar tv.nu* duschar, klär på mig (obs: viktigt)
10:10 tummen mitt i handen på kanal nio
10:40 pluggar körkortsteori
12:15 pantertanter på kanal nio
(nånstans här äta lunch)
12:45 ellen degeneres show på kanal fem
13:35 pluggar körkortsteori
16:00 hjälper mamma med maten osv (osv: torkar av bordet?)
16:30 middag
17:00 chillar
18:00 går ut med hunden (ursäkt för att lyssna på hp obs!)
19:00 tv??!!!!!!!
00:00 går & lägger mig!

UPPSTYRT ELLER VAD!
godnattz


tillägg: ska nånstans få plats att titta på sex and the city också. sån är jag (+ övriga befolkningen på jorden osv)

padfoot returns

lol på helgen!

det betyder lots of love *är tjej som gillar miley cyrus & disneyland*

sluta med att jag gick hem från mlina i duggregn, kyla, HÖSTLÖV, stickad färgad aplång halsduk, totalt mörker & tjockstrumpbyxor lyssnandes på harry potter and the order of the phoenix. *NÖJD TJEJ*

nästa moment blir uppstyrt liv & hårklippning. livet here i come *tar med storm*

puzz

happ igen då! planen var nån sorts spritkväll som skulle resultera i minneslucka *sån är jag* men eftersom vi inte har nått golv att sova eller busskort att åka på kändes det lamt. istället blir det tv & middagshäng med mlinis! mer än ok för min del. lillebror blev säkert putt för jag inte köpte kung åt honom men va ska man gö. han måste klippa navelsträngen nångång. liksom snart kommer jag flytta, hur ska han klara sig då? & vad är grejen med att INTE få sova över hos sin bror fast hon offrar sig sjukt mycket för honom hela tiden *romantiserar min egen uppoffring*? töntz.

fö så sjukt skabbi. verkligen stinker diverse inre vätskor & har ett ansikte ser ut som venne vad. kanske att jag fräshar upp mig ikväll. lyssnar på beyz eller yayz *orkar inte skaffa nya idoler* eller ne, kanske 50cent. i love you like a fat kid love cake, aa som fan!

thunder bekämpar djurknark

tjena giirlz

öh?????

vill bara säga att PANTERTANTER HAR BÖRJAT SÄNDAS PÅ KANAL NIO! VEM ÄLSKAR KANAL NIO? JO JAG ÄLSKAR PÅ KANAL NIO! THANK YOU FOR BEING A FRIEND <3

hursom. va i sthlm i helgen, mer känd som "staden för folk som gillar den konstanta känslan av att ge upp som människa". ne men det var trevligt. sluta med att jag satt på tcentris & grina såklart, som vanligt. händer liksom alltid. inte undra på att jag försöker vara där så lite som möjlit. hängde med diverse löst & fast folk. gjorde av med för mycket pengar på öl, asså som vanlit.

så himla gla att va tillbaks i dalarna though. toppar & dalar for life <3 skog <3 folk som inte klär ut sig som om det vore maskerad <3. är lite tråkig på det viset. eller duvet, det är som när the only gay in the village åker till nån charterort där alla är gay & han bah längtar tillbaks till the village. inte för att jag klär ut mig *sitter i mormors korta sextiotalsklänning & asmycke smink* men liksom. venne. skitsamma. här kan man lyssna på thunder & va glad för de. eller träffa sin vän & ha hp maraton. & äta mammas goda gräddmat. aja puss hej ska hämta snygg tjej vid nån vik nu *liksom inte plattan*!

obs såhär ser jag ut idag *medvetet posar, ja, iddi*bästa skins avsnittet:

s02e09 - cassie

hon bah rymmer till nyc

O:

*skrev nyss hörs i sin blogg som om nån lyssnade*

08:24

gissar väl på att det är bra att gå upp tre timmar innan tåget går om man inte packat men va fan. klockan åtta? det är ett fittkallt sverige idag. *hämtar byxor som legat i tvätten en vecka* nepp, måste ha kaffe! hörs!

jaja

*packningspaus*

fan, har inte börjat packa än. klockan är halv tolv. finns la en morgondag! serri, det här är anledningen varför jag oftast inte orkar åka utanför dalarna - kan int ha samma kläder varje dag. eller klart man kan. men variation är kul sa emelina! venne. nu skiter jag irre här. slänger ner lite skit. kommer ändå ha samma varje da!

ps kul detalj. alla mina kläder är svarta, känner mig naken annars. ska ändå ha med mig en grå kjol *egentligen för ljus*

17:23

happ...
nee men. kom nyss på mig själv sitta & lyssna på carolina gynning läsa om hennes lebbsex ur hennes bok *trycker ofrivilligt på playknappar ibland*. de va ju... kul, intressant, spännande, nytt. "hon hette sunshine". om man vill ha lite mer action kan man titta på my little pony avsnittet när bonbon fuskar på ett prov. liksom, vad kommer hända? kommer hon säga sanningen? vad ska vänner, familjen säga? kommer hon tröstäta kakor resten av livet nu? *cliffhangerjingel*

annars då. dammsugit (stavning? dammsugit - porr?) & bytt lakan i sängen *kan inte låta bli att beundra verket*. flanell, så himla gött! bara det bästa åt de bästa osv *nämner inte reapriset på jysk*.

asså fö. 5/7 nätter på veckan drömmer jag om samma person & de e ganska fina drömmar vilket gör att jag försover mig 5/7 mornar. idag va droppen. missa både tummen mitt i handen, LE FINALE av aust. top model, greys OCH how i met your mother. inte ok.
INTE OK!!!!!!!!!!!!!!!!!

men fan va fin dröm ändå.

en bild för folk utan läsförmåga - allas vår spexiga bon bon (lila+gula sötisen)
haha, dagens bloggtips osså: http://linnh.blogg.se älska folk med hobby *älska på riktigt utan ironi*

00:43

alltså fryser som ett gnuuu. skakar sönder & vill bada sån där badtunna i 45graders värme. kom precis hem efter promenad från tåget (asså que???? hur kom vi på den ideen? tar minst 1h! 1.20h om man inkluderar ett statoilbesök!). hurtigt om inte annat. det va jag & emelina som vanlit. vi åkte till falun & gick på pitchers helt själva. igenklien skulle vi ha sällskap men alla tog sån lång tid på sig & vi är int dom som väntar! det va såklart värt ändå. som magnus uggla säger "där jag är e're alltid bäst" *livsmotto*.


ne nu ska jag borsta tänderna & gå & lägga mig i fleecedräkt lyssnandes på mp3! mösit!

ps måste rymma härifrån

its alive!

här bor jag liksom. 

asså guuuuu när ens lillasyster står & vrålar rakt ut efter att ha sett en youtubevideo så grinar man & mascara hamnar på kinderna men det är värt!! dör av underhållning. tack emelina för bästa tipset. om en halvtimma åker jag till pitchers med bullar & hoppas lillebror ska bjuda mig på ale. kanske är det ikväll jag bestämmer min framtid *tar med sig atlas*

091007

min vardag består mest av tvivel & irritation över min hopplösa vana att inte kunna bestämma nånting nångång. istället tittar jag på tv, dricker kaffe & väntar på helg då man kan dricka öl. ibland väntar jag inte alls & dricker öl på en onsdag (men att gå till pitchers är som att gå hem *spånar lite ideer angående slogans*). igår satt jag & kolla på diverse sidor som erbjuder ungdomar med mål & framtid lite utlandsgrejer. tänkte man kanske kunde lura & fast jag är vilsen få följa med på nått. skiter i om jag får passa nått barn hos en disfunktionell familj. som den där beirut låten alla lyssnar på if i was young i'd flee this town, i'd bury my dreams underground & sånt. alltså det är ibland svårt att vara kött&potatis tjejen när man vill va curry, förstår ni? nej såklart inte. det är okej.

anyway. har lagt upp håret:

091006

vill inte vara tjatig men nya frälsaren eller vad? kniven i hjärtat!

hursom. åt gröt, tittade på himym & australias top model. grina lite när jordan åkte men asså åh rös när alice äntligen röt ifrån, va bitch mot töntsteph. det är liksom inte okej att tro att chile är nånting man har i maten & inte ett land.

if i wrote a book about where we stand the title of my book would be "life with superman"

ok. alltså tänk er en rumpdansande jasmine & en pimp aladin? kan det bli finare? kan det bli mer perfektare? finns inget par i hela världen jag beundrar så mycke som beyoncé & jay z. all respekt. dessutom gör dom asfin musik. jayzon får mig att faktiskt vilja besöka new york, tro att det finns nånsorts sanning i charmen folk pratar om. beyonz får mig att faktiskt fundera på att ta hand om mitt utseende, eh. finaste minnet: jag & fiffi på nån sunken camping i ett utekök fullt med myggor ätandes nån ica-soppa & lyssna på i am... sasha fierce. sen vidare i bastun. överallt lyssnade vi på sasha & avgudade beyz. allvarligt såg över möjligheten att bli kristen pga ave maria. alltså puss. massa, massa puss!

present; http://www.box.net/shared/0p756locy7

16:09

alla börjar blogga förrom är uttråkade, jag är inget undantag. när jag bloggar så bloggar jag. i små fontsizar, så allt jag skriver blir direkt oläsbart. därför ska jag börja med pix.
kanske liknande? outfitsbilder, så himla göllit! detta va iju i lördags men har i princip inte varit klädd sen dess så. eh.

byxa: svart
kavaj: erikshjälpen
blus: gammelmormors asgamla
accessoar: hund

091005

så anyway.
de har slutat sända repriser av greys anatomy på femman!!!!!! vilket totalt har rubbat min vardagsrutin. stort tomt hål. som om jag behövde fler hål. vad är anledningen att ställa klockan nu? tja jag har alltid 'tummen mitt i handen' & sen 'australias top model' men även det programmet slutar om några dagar. jordan ghettochick är ascool men jag hejar ändå motvilligt på alice. tycker faktist int man behöver se så glad ut hela tiden! inge fel på att va lessen! jo men inge fel på att se lessen ut! skeletttjej for the win. hon skulle kunna va med i corpse bride & ingen hade fattat att hon va riktig. dessutom gillar hon hundar. & påminner om cassie från skins. yeah um like wow, amazin!


på tal om motvilligt respektive motbjudande. idag fick jag ett sug att lyssna på the smittens. aka det största "twee bandet" jag vet. vet aldrig om dom är seriösa eller int. sen han colin som körar & tror att han är don juan, nejtack. ok hon dana, hon är snygg & cool. nån man kan va bästis me. men deras gulligullia videos  med dockor & blommor & ah massa skit. & hurrom mimar. inte ok!!! hursom lyssnar jag på den enda låten jag vet om (hur kan man hata ett band fast man inte har lyssnat på låtarna?? kanske vissa tänker. men de kan man visste. hatar ideen, liksom.) one hundred roses. den skulle kunna va asbra om inte colin hade körat. & om hela låten bara hade varit den sista minuten. då hade den vart asbra. it only means that im a mess myself and you deserve the very best osv hej jag erkänner är ingen bra människa gilla dig men asså, palla inte ta hand om nån annan just nu.


"gå & klä på dig nu. det finns massa disk & man kan dammsuga också!!" åh nej, klä på sig..

RSS 2.0