fredagsmys

i måndags tog jag körkort.

ALLTSÅ JAAAAAAAAA!!!!!! anar inte ångesten jag haft. trodde aldrig det skulle ske för ah failade några gånger så att säga. så sjuuukt lättad!!! fast samtidigt sjukt eh, rädd? nej men. nu när jag gjort det så... så finns det ingen anledning till att bo kvar här. YAY tänker jag! FUUUUUCK tänker jag, också. måste liksom BESTÄMMA MIG! & jag tror jämt jag har gjort det men sen någon timme senare kommer jag på något annat som känns SÅ. RÄTT! vad är mest rätt???? KAN NÅN BERÄTTA FÖR MIG? eller nej, gör det inte. jag lyssnar aldrig på folk anyway. egentligen vem gör det. man lyssnar kanske & frågar om råd men man bestämmer ju ändå vad man vill själv sen.

önskar jag kunde va glad för att jag klarat något så svårt (för mig) som att ta körkort men kan inte. man bah "so what's next...".

anyway skitsamma! firade i måndags med att äta french fries på pitchers, se avatar med faith & kalle (andra gången hehe), dricka öl på pitchers med kalle, frysa asset av mig hos lillebror.

och största lol:et = har ålderskris!!! tänker typ "GAAAAAH ÄR TJUGO! TAYLOR SWIFT ÄR FÖDD SAMMA ÅR SOM MIG! LOOK AT HER NOW, LOOK AT ME NOW!" måste göra något stort as soon as possible. orkar inte med sverige & kortfilmsfestivaler & supersega filmmänniskor utan nån glam what so ever. hej santa barbara haha.

hasse oro

när jag oroar mig, när jag är orolig, ängslig, tveksam etc(läs vidare på: http://www.synonymer.se/?query=orolig&SOK.x=0&SOK.y=0) blockar jag allt. tänker att kontakt med den verkliga omvärlden kan vara farlig. svarar inte om nån ringer, smsar, mailar, chattar, inget. hejdå BLOCK! tänker "ensam är bäste dräng" & bär B Ö R D A N själv. orkar inte vara en whiner. inte om saker jag verkligen oroar mig för. orkar inte behandla mina vänner som terapeuter bara för dom behandlar mig som en (helt okej dudes!! asså ej ironi, öppna er, jag gillart & lyssnar villigt!) (om jag inte är inne i en egen block-fas dårra).

så. genom att tro att jag gör folk en tjänst & håller mig borta med min oro så skjuter jag istället ifrån folk. det är helt förståligt att folk tröttnar på mitt beteende! nu whinar jag i bloggen höhö. det jag ville säga var bara att: JAG KOMMER HÖRA AV MIG SNART OK! SNART! EFTER IMORGON! imorgon får jag PERSPEKTIV! antingen blir jag aparg eller apglad. båda humör är humör då jag kan höra av mig till folk! coolt va?

RSS 2.0