81

min hårddisk håller på & kraschar. tio nio åtta typ. hejdå världen. HAHA. ehm. ah.

+
cannad (mest dango låten), apelsinkaffe, chokladmandelmasstårta mmmm, avokadoröra, lila/blåa kläder.

-
förkylningen/allergin jag lyckats fått som ett plus på light-magsjukan jag har. great. det känns som om det är mitten av april/maj & mitt huvud är proppad av trädens säd. serri såhär groggy har jag inte varit på länge. tror jag ska somna nu till nån b-film & ha massa kläder& filtar på mig. imorgon är det tisdag. japp tisdag imorgon inget annat.

80

http://flickr.com/photos/tgrmilk/sets/72157603564549586/
äntligen har jag lagt upp alla mina glasgow bilder som jag vill lägga upp typ! enjooy.
har ätit för många mandariner & chips så har therefor numera magkatarr! greaaat!!

79

image56

la la la la. fittjulen snart över! bara en dag till bara en dag till. man känner igen frasen den är ganska vardaglig ett hjärtligt vardagsdagsgrattis till dig! noones hands are as cold as mine. kan fö namedroppa all litteraturskit jag fick:
- happy sally av sara stridsberg (för hon är sveriges bästa författare!!)
- drömfakulteten av sara stridsberg (för valerie är världens bästa öh tjej! nånsin!!)
- hotel world av ali smith (för hon är englands nuvarande bästa författare!!)
- älskling jag dör av kristin omarsdotter (för hon är islands bästa författare!!!)
oh prosa älskade prosa jag älskar dig. (fick även - av misstag! - "orgasmboken". jag litar på min mamma att denna bok självfallet var ett misstag för inget intresserar mig så lite.) sen fick jag te som jag valt ut själv & en senapsgul hoodie (aka ny boplats) som jag valt ut själv & verktyg som jag inte valt ut själv men omedvetet önskat mig, älska verktyg! ICKE ATT FÖRGLÖMMA papperstigrar som luktar nån annan & nittiotalsmagasin! finaste nånsin. julhora VILL INTE. men snart är det mellandagarna vilket innebär 1, lära mig spela gitarr 2, stämma min gitarr (kanske borde vara på första platsen men aja) 3, skriva filmmanus 4, åka till mormor med ida & äta räksallad 5, bli kompis med min lillebror en gång för alla. ps visst ser lillebror lite ut som stephen pastel på kortet? liite lissom. jag ser ut som en bläckfisk. admit it or die! ds. pusskram tja!

78

jag hatar inte julen jag hatar J U L A F T O N ! ! ! i regel brukar tom juldagen vara hundra gånger mer värd.

iaf har jag lagt alla mina kläder (aka tröjor & klänningar eftersom jag bara äger två byxor) på sängen & vettne asså. ska man sälja eller slänga? för serri använder ju inte ens en tredjedel av allt. men allt är superfint! verklien superfint. & jag vill inte slänga. men sälja? känns liiite citronmuffin. aja. update kommer. eeh.

update två min senare:
en av de förtio+männen i mitt hus (dom kryllar vet inte vart dom kommer ifrån) säger att jag ska sälja. får ju ändå lissom nån krona. nu andra dilemmat HUR ska jag kunna skilja mig från dom? tips?

77

i helgen har jag varit hos mormor och ätit rågmjölsgröt.

image55

image53

image54



76

haha ok lite stora bilder igår kanske. att eh kanske jag har tid att ändra det, sen. klockan är 06:38 har hunnit duscha (idag tänkte jag inte ens på barnen i afrika mest liksom "bli vaaaarm vaknaaa" så jag duschade i hela tjugominuter.) & & & bäddat & klä på mig & ätit frukost. frukosten var ingen höjdare, hönekaka med keso & gurka sen breakfast tea men har suuperont i magen. borde igenklien vara hemma & ta igen mig efter helgen (då jag gjorde absolut ingenting). men! måste köpa julklappar. yes you heard me, julklappar! fast bara till snälla barn. jag tror jag skippar mammas spaweekend & pappas brödrost&dvdbox. köper dom en varsin kokbok typ. inte som en pik utan för mina föräldrar gillar kokböcker! har fö lagt ut för mycket pengar på min kusins julklapp så får snåla på alla andras. + att jag är skyldig linn 700. + att jag har massa obetalade traderabud stickandes up me arsehole! lite pengakris. he. he. har aldrig pengakris annars. hade kanske nån gång i uppsala men woota det var liksom 05! en gång i ettan hade jag bara 100kr på kontot. då kände jag också lite panik. men annars har jag aalltid haft pengar! om inte på kontot så så två tusen som legat i säkertförvar hemma typ.

oh herregud. jag kommer nog radera dethär inlägget sen såå intresseklubbenantecknar. oh nu kom min hund in! varje morgon klockan kvart i sju kommer hon in, går en vända, sen ut igen. (& lämnar dörren öppen så jag fryser igen. måste lära henne att jag inte har svängdörrar) ooh helvete! magsår!
nu fick jag bråttom.

75

oktober:
image13

image14

image15

image17

image18

image19

november:
image20

image21

image22

image23

image24

image25

image26

image27

image28

image29

image30

image31

image32

december:
image33

image34

image35

image36

image37

image38

image39

image40

image41

image42

image43

image44

image45

image46

image47

image48

image49

image50

image51

det är sånt här jag gör när inte iva & andreas är online på slsk!



74

image12

här sitter jag & lyssnar på stero.
ok jag älskar cat's miaow. anledningen till att jag älskar cat's miaow är av samma anledning till varför jag älskar belle&sebastian & & det är för alla deras låtar är som en liten melodisatt novell. en mini-audiobook med gitarr & pianoslingor. det händer något det det liksom är inte bara i love you i love you truly madly deeply (ok dåligt exempel på en dålig text för jag älskar truly madly deeply låten. men ni fattar). eh. ville bara säga det! puss tja!

73

ingen ska få varken julkort eller julklappar iår för ingen har varit tillräcklig snäll. jag ska fira jul ensam!

72

image11

idag såg jag ut preciis som hon till vänster gör. vill fö alltid se ut som dolly mixture. fö för mycket julfika för att min mage ska samarbeta. det här funkar inte. det är liksom tio dagar kvar! olidliga process av socker & fett. & mamma bah "pizza imorrn!" jag bah "eh neee!" (kommer bli att jag micrar deras rester på natten ändå). i helgen ska jag kirra ram, julklapp (vilket iju ramen är osså) till m&p, sy en mini-klänning, läsa klart horboken & kanske en del andra böcker, kolla sunes jul med pubbe-kusin, barnvakta ida & köpa hudlotion, handlotion & ansiktskräm. för serri jag torkar söndeeer. torrsprickor + emma = sant. men det är ett förhållande som tar dööd på mig (som de flesta gör).

71

*spyr* varm risgrynsgröt, ingen klassiker halv sju onsdagsmorgonar. typ som skogaholslimpa med prästost. garanterat magsjukebringande. ijuförsig skulle jag inte banga på en magsjuka just nu.
orsaken spellas T I R E D ! ! !
jag valde såna strumpbyxor som klias. det är -8 celcius. tror det är en magsjuka jag känner ändå.

ballboy - sex is boring!

70

det som stör mig mest just nu:

- att jag inte har snygg skrivstil så jag blir inte ens sugen att läsa mina egna provs-anteckningar. ok vem blir sugen på ens anteckningar. men vissa gör det liksom fint med olika färgpennor & stryker under/över & liksom. random fint. med mina anteckningar blir det mest skräp på vitt fint papper. oläsligt & väldigt ofint. dessutom står det helt värdelösa saker som "beskriv fördelarna med stormembransmikrofon respektive mikrofon med litet membran".

- att jag jämt börjar äta på något sen ger 4/5delar till hunden. slöseri med dyrbar mat! eller ja mat & mat, bullar & sånt. rulltårtor eller kalla potatisar.

- att jag är en random pussy & inte alls lika punkcool som jag vill vara.


biff bang pow! - the beat hotel

69

min händige far har snickrat ett databord till mig. supersnyggt ärre. önska bara att jag var lika händig så jag kunde snickra upp det utan att behöva göra om det 4 ggr & få 987210980 onödiga hål i väggen.

brilliant corners - why do you have to go out with him?

68


67

image10
inga långa kärlekförklaringar bara <3!

67

melodie group - i do not not love you

igenklien vet jag inte vad jag ska skriva förrutom att det smakar popcorn i min mun.
& att jag ska färga håret imorgon.

melodie group - i do not not love you

melodie group - i do not not love you

melodie group - i do not not love you

66

image9
lovejoy - butter wouldnt melt.
asså lagom sockersöt en fredagskväll. är supertrött & vill lägga ut massa pengar på kjolar & resor men borde spara alla till julklappar osv. i helgen måste jag plugga radio för för på tisdag har vi prov. & på måndag ska vi filma klart såpan "underneath the surface" & på tisdag ska vi redigera klart den + att det ryktas om julbak & & sen på onsdag är det särimner eller vad det heter. typ event i stan med massa kulturgrejer man får gå på gratis. göra marsipangris osv. då då på kvällen ska jag jobba med gunvald mf & sätta upp en animationsstudio så ungdomar får komma dit, göra lergubbar miljöer etc, filma sen redigera. vet int riktigt varför jag skriver det här MEN VAD SKA JAG SKRIVA DÅ!
just nu är mitt liv boredom 2.0 men oh i like it.

66

the wake - solo project 

enda som cherrar mig up atmow. ive tried everything over the years but only one thing could satisfy me! and its something i do for myself. when i touch it - it gets much bigger. thats why i touch it all the tiime. thats why i touch it all the time,*pojkbandsavslut* because its mine, but they say solo project makes you blind. 


fö så är multimedia nära ig nu asså. orkar inteeeeeeh. 

image8
finns det typ nått genetiskt arv i uk som bidrar till att alla ser snygga ut? 

65

television personalities - this time theres no happy ending

om man lägger till a mix for sea otters to listen to with their ears på ens wishlist på slsk får man inom sin tid upp en superfin blandskiva gjort av en som heter christopher. jag är sulky & har väldigt ont i huvudet.helst av allt vill jag duscha i en timme. färga håret! klippa håret! sminka mig! sätta på mig en klänning! i mitt nästa liv ska jag bli transa.

64

the page boys - youre my kind of girl

the pastels spelar i sthlm på fredag. vet att jag har mens & så men skrev mail & erbjöd stephen tjänster utifall att han hade en fin gästlista han kunde skriva upp mig på. 

63

emmas befrielsefront. rädda emma död eller levande! helst levande. är du rädd för döden frågar nån andy warhol & han svarar att han inte är rädd för döden för han har redan varit död länge nu. från valerie solanas till en annan hora sarah, denna gång transa som suger truckdrivers kukar & vill köpa badskum. jag lyssnar på kate nash låten som nån fin person la upp på sin fina blogg & biter lös hud i munnen & tänker på manusskript & tisshatryck. jag var jättenära att starta en ny blogg. det har att göra med att emmas befrielsefront börjar idag. för att fira läser jag sarah fanzine.

he said i should stay anytime i was in town so - it was after a gig, and we did toast and coffee, and then he showed me the living room and the sofa and said "youre sleeping in here". then i said "oh - but cant i sleep with you?" and thats when everything fell apart ofcourse. in the old days boys just wanted to get laid, but now their faces fall and they look confused and disappointed and they say "do you love me?" and i say "no, but id kind of like to sleep with you", and they look sad and hurt and i say "look, i dont want to fuck you, i mean, its 1993 and fucking around isnt too bright - i just kind of thought it might be nice to - oh no big deal - I LIKE YOU - thats all".

RSS 2.0