62

idag som alla andra dagar har jag fått en diss över mitt internetspråk! eller mitt textspråk generellt. folk påpekar att jag är barnslig som använder slang & ord som kansk int finns osv. dom folken kan köra upp en påle i arsle för serious severus (*wannabe snape jämt & ständigt*) jag fick förmodligen bättre betyg än dom i svenska/engelska! det jag abso inte fattar & blir ASFÖRBANNAD över är hur folk värderar människor genom att kolla om dom skriver med stor eller liten bokstav! WHATS THE F DEEEAL!!!??? jag känner inte för att utstråla nått sorts prettosken jämt & ständigt varför känner dom det?? om det är nån som har prob över att jag tex blandar svensk engsk eller skriver med gemaner & förkortningar OSVVVVVV. asså. varför ska jag ändra mig för att skapa nån sorts vuxenbalans i deras liv? det värsta var typ när en kille som är två år yngre än mig & superemo började anklaga mig för att inte kunna föra en disskussion & vet ni vaffö? för att mina argument var klart mer övertygande än hans! men han hade penis & nån sorts "stolthet" så han kunde inte låta mig vinna utan istället började han klaga över gemaner & versaler. SHIIIT. den här killen går alltså IV!!! jag har haft mvg i typ allt som är baserat på att kunna skriva en text! nu är det JAG som låter som en elitist men är bitterfitta #1 atmoow & vill typ slå nån! varför är internetspråket så viktigt för folk? kan man int bara göra som man vill utan att folk ska säga WHAT ARE YOU LIKE 12? jag säger inte what are you like a brat bara för att dom skriver med stor bokstav i början & slutar med passande skiljetecken.

en annan sak som irriterar mig & gör me soul black är att en lärare/morsa idag under diskussionen om this is england påpekade ganska allvarligt att hon skulle då aaldrig låta honom behålla dom utsvängda byxorna som han blev mobbad för! hur kuunde man göra nått sånt! det första hon skulle göra var att köpa nya byxor! & hur kuuunde hon låta honom vara med sina kompisar? varför tvingade hon inte han att vara hemma så han kunde bli manodepp & tillslut få cfs som alla oss andra? förlåt men atmow I DONT LOVE ANYONE!!!

61

jag hatar när jag ser film & glömmer bort klafffel & utsnitt & bara koncentrerar mig på bakgrunden & ideén. endast för att sånna filmar ofta gör mig så frustrerat panikslagen av rastlöshet & meningslöshet. kan man int bara bli lämnad ifred i sin manodepp, liksom lämna mig utanför eran kollektiva lycka. jag vet ju ändå att jag är förblir judy a-like typ marx&engels tjej lissom om det är nått som står i bibeln ärre ju det. after the tea when life begins again theyll be happier than me. OFCCCCCCCCCCCC.

60

min dator har gått sönder. anyway det var inte det jag ville fåfram med detta inlägg det jag ville få fram är att jag skulle bli sån jävla bra hemmafru! idag konka jag på erikshjälpen & ville köpa sjukt mycket kökssaker som tepannor & muggar & fina tallrikar etc etc etccc. grytor, fritöser etc igen! sockerskålar & kakburkar! sen kolla jag bara på kläder åt min lillebror & diverse andra saker åt folk! har köpt högst onödig (relativt iaf) julklapp till anna men jag tyckerren är superfin! sa fan bli scriptös & fixa låtsashem till alla jag känner! eller ne jag vill bli manusförfattare fast dom tjänar inte så mycket. äsch jag vill bara hålla på med film i fem år det är lissom maxgränsen sen ska jag bli pensionär alternativt housewife! houseelf kanske! ungefär samma sak. på tal om film, lissom som om jag inte får nog med film på apun så am i dyying to go to sthlm filmfestival! asså alla deras filmar är typ to die for (HAHA förlåt men dom är cpbra mmkeey)! borde skriva en rekommendationslista för alla er som inte är med i svängen men ändå vill se bra film (HAHA igen typ prettobloggare som bah måååste ge ut sina tips-listor för alla typ kan inte leeva utan dom). ne nu ska jag kolla på bonde söker fru. svenne-underhållning men wotta lissom. mina händer är som isbitar sen disken (jag älskar att diska!!!) & jag vill baka cupcakes nuuuu. om jag hade tid så hade jag skaffat en receptblogg (till skillnad från anna (som nu är nämnd i inlägget för andra gången) som skulle skaffa en modeblogg om hon hade tid tur att hon inte har tid säger jag dårra!).

59

asså. jag kom precis på typ väärldens roligaste grej! tänk om *hysteriskt asgarv* tänk om jag skulle typ ordna upp mitt liv & typ börja med rutiner & sluta lukta as & läsa alla böcker jag köper eller typ börja träna & inte äta 3dl ostdipp varje lördag. HAHAHAHAHAHAHAHA. fattar ni hur komiskt det skulle vara? seriööst. tror jag döör.

58

allt verkar eller värker fel

57

"Jag drömmer mig ofta bort, några år fram i tiden. Jag och Pemm bor i närheten av varandra, ute på landet i stora, vackra hus tillsammans med våra män, som är manligare än manligast. Vi har de jobb vi vill ha, där vi tjänar så det räcker. Vi har massa barn som är bästa vänner. Vi är bästa vänner. Vi cyklar på gamla kärringcyklar i höstsolen, i mormors gamla stickade tröjor vilka hon gömt undan i Västbjörka för att vi till slut ska få gosa ner oss i dem. Vi är lyckliga och jävligt nöjda med vad vi åstadkommit. Vi älskar och blir älskade. Tillsammans." - fridac.blogg.se
J A G  S A K N A R !

RSS 2.0