en sång för alla dom:

som har blivit iggad av mig -

i used to think that you were an asshole, and i guess i still dooooo, but now i think that im a bigger asshole than you!

happ så varre sagt!!!

okej lite dåligt på blogzfrontiz men det är bara för öh har inte känt nån mening med livet. EEEERH FAAAALSE hasselhoff trycker på den röda knappen! jag älskar ju livet! GÖRRE FO REAL!!!

men nu älskar jag livet extraaa mycke. få se om det håller i sig imorrn vi lunch säger jag ba. nemen christmas is in the aaaair! igår varre första advent & idag öh, dan innan första december? ska firas med julkort osv!!!! först ska jag äta asgod frulle (14:39) med ägg & ost & ingefärate (mot svinis höhö #highonlife #highonnaturläkemedel).

omg så himla gött! *bloggar i presens*

idag har jag pratat me lite människor i fon, det känns skönt. att få harre gjort liksom! sen efter frullen ska jag ut & omfamna ljuset (tips från blondinbella & om blondinbella sägerre så litar jag pårre!) (obs! ljus, läs: gråmulet-strax-innan-det-totala-mörkret (man tager vad man haver)). asså så himla go tjej jag äär. typ tar mina vitaminer, går på gymmet (läs: inte allt för ofta men "det ska det bli ändring på" höhö). eh, ja det var nog bara det men ändåå!!!

eller nej! så sjukt impad va mig själv att jag verkligen har ett flow med julklappar också! liksom vill avverka alla på dirren (inspirerad av astrid tror jag!) . har i princip inga pengar alls men va fan #highonlifesajagrre?

& bloggen, jag har ju klippt mig också! ska visa bild sen kanske. bara för er mina älsklingar/änglar #gynning

erdfsfdsaxxafd

igår (varre igår? jo det var nog igår) sa den enda snygga killen där jag bor hej till mig & emelina. han va så himla snygg. hela hans stil liksom grr. så hade han lite sådär för långt skäggstubb & mössa & marinblå jacka (gissar här men i mitt huvve så hade han det!) & åh. bruna ögon. fint SMIL! han heter joel & är 30+. han är vår präst här i BYN! ibland tänker jag att det kanske vore bra att flytta nu snarast.

you seem like youd be a good dad

tro mig jag älskar livet men asså latelyyy. det där med att man "måste ha lite ljus för att må bra" kanske stämmer (FAN hatar att hälsotidningar ligger inne på toan så att i princip TVINGAS läsa dom). grejen är när jag blir depp: blir dramaqueen! asså FARA för folk i min omgivning. konstant pms ja hejhej här är ja!

aja eller så ärre post-new-moon-depression. NEJ vill int ha obsessed vampyr eller mjuk gulli kelig varg till pojkvän MEN vill så aaaaphjärna jobba med film. eller tv. serri det ärre enda jag vill gö här i livet. & äta gott. HAHAHAHHA JAG SA ÄTA GOTT? guuu som idag när emelina SERIÖST droppade en "men det är ju där skon klämmer" mening mitt i en diskussion. titta på henne bah eh, va sarru sarru?

lyssnar på no doubt - simple kind of life, gråter en skvätt & tänker ah men W O R D! ! ! ! ! ! ! ! ! !

*publicerar texten i kursiv stil*

ska glo freaks and geeks nu & drömma om the all american high school life med nick.

haha lol när jag är lessen: oftast så är jag "men asså den där tjejen/killen har NO REASON att va sad! kan hon/int bah bring her shit togetheeeer! folk svälter va faahaan!" & vill såklart int kopplas ihop med folk jag ibland ser "ner på" (fastinte på riktigt!!! försöker bara va.. tuff, sån är jag!). så om nån bah "men emma ärru lessil?" blir jag aaaaparg & typ "EH NEJ??? SA JAG DET ELLER? ÄR INTE LESSEN! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD FÖR JAG ÄLSKAR LIVET & JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV! HÖRDERRU DE? GÅ & TARREJ I ARSLE!" *springer ifrån grinandes*

oytgifhjkoöpiugoyficv

här sitter ja & deppar
höhö
"så kan det gå om inte haspen är riktigt på" 

*vill spy* *asså på riktigt*
imorrn (bla ska jag äntlien se new moon!) blirre bättre! står på AGENDAN! bah to do list: titta i spegeln & inte tänka på att skalpeller
#2 inte lyssna på hh, wtf?????? va gör jag? aeh ne gonatt säger jag bara.

hej barnen

har gjort så sjukt mycke grejer idag men ändå inte nöjd? liksom guurl, gick upp klockan effing åtta! har varit vaken sen åtta! obs har inte spenderat hela dan med att skriva twitterinlägg! priz till mig snart ellä? är seriös! har numera liksom: läkartid, klipptid, inte en skuld hos kronofogden, skickat avtal till ica-banken, skicka andra viktiga brev, jobbat på en grej som jag har skjutit upp asså läs riktigt effing noga nu: ETT ÅR!!!!! samt att jag FAKTISKT känner mig inspirerad att fortsätta imorrn!!! helt sjukt va bra jag är. kan jag tycka. men ändå.

*biter i läppen* *suckar*

är ändå inte nöjd.

tänker tebax på gamla goda tiden då man blev nöjd över att man svarat på ett sms. eller ett mail. nu bah krävs det massive ansträngning TYDLIEN!!! *så trött på mig själv*

alltså TYYYP på tal om: jag o min kusin talar rätt så ofta. nu snackar vi jävligt ofta faktiskt, hon vill jämt snacka på msn & de vill jag me. anyway ett återkommande samtalsämne hos oss: hinna-bli-snygg-ångesten!!

ni känner igen den, jag vet det!!! ni sitter där & tänker på härliga livet & alla härliga grejer som kan hända med massa härliga människor. du serrej själv framför dig, du är GLAD! som ett gladpack! du är gla & snygg & skrattar me människor & har apkul eller hånglar me en snygg kille kanske. du serre framför dig. & du längtar. du vet att det kan hända. sen helt plötsligt så fårru en chans. att göra nått kul eller hångla med nån snögg kille. då blirre ska jag säga dig PANIK!!!!!!! man tänker: "aeeeeeeh faaaaan asså apgärna men inte nuuuuuu!!!! är orakad & har en finne på pannan, har inte tränat sen tja gympan i trean. kan vi inte öh. skjuta upp det lite? så jag hinner bli snygg?" HINNER BLI SNYGG! jämt & ständigt hinna-bli-snygg.

kommer gå tillbaks tillrrre där ämnet sen nån dag för känner mig lite som blondinbella ibland typ måste trösta mina små läsares självkänsla; ni är okej som ni är osv. & dra exempel på hur dålig jag själv är; visst jag kanske ser ut att va skitsnygg & låta som jag är skitsmart men serri - jag är en del utav verklighetens folk.

nemen såhär: slutsats för idag: ändå aldrig nöjd.

hejpa!

snälla tömtun

"men mamma jag viiiiiill ha tim allen i julklapp!!!!!!!!!!!!!!" #guiltypleasure


sötizar

hej kex


asså så himla full med kärlek just nu 

lol?

*lyssnar på akon*

you put the others in the shade

asså hej bloggen!

idag ska jag verkligen beställa läkartid. klarar inte av att va 20+ & ha sin mamma inspringandes & kötta upp dörren för att skrika "STÄNG AV LJUDET / VISA RESPEKT FÖR FA-H-AN!!". känns ju lite onödigt liksom. hata att jag inte märker hur hög musik jag lyssnar på. asså jag ser ju på den där MÄTAREN att jag har mycket högre än vanligtvis. hata att va döv!!!!! sen helt plötsligt får jag apont i huvudet & undrar varför. som sagt, jävligt okul tillvaro!!!!


idag vakna jag klockan 8, no kidding. lite mammas hjälp men ändåå. va så himla bittergla asså. satte mig efter frullen & kolla på nyhetsmorgon som vanligt (asså när jag vaknar vid den tiden. läs: 3 till 4 ggr i månan) & blev aplack. svenska tjejer framförallt har ju en vana av att ibland få "hata män, vill stycka ihjäl" feelings & så kände jag i morse förre va reportage ifrån bryssel & jag hatar tråkiga slipsmän (fast asså igenklien dom är ganska sexi (läs: ibland)) som leder samhället bah fantiserade mig nån sorts narnia värld där eu bestod av olika VARELSER med typ köttyxor & hästhuvvun fast ändå alla va snälla & hälften va kvinnor. det sistnämnda SKULLE JU KUNNA HÄNDA men känns lite väl apTRAGISKT att det typ inte kommer hända under min livstid? sen det här med vellinge asså. oj oj oj säger jag bara. så himla synd om dom. när ska folk titta på starwars & inse att framtiden INTE innebär att vi lever i våra "respektive folkgrupper" & inte släpper in sk "främlingar" asså nej blanda för fahan asså blir så trött. universe uniiite! fria gränser!& sen det här med twilight... asså kan folk ge upp? låt tjejer gilla twilight? vet ni va jag hatar? killar som tycker typ action-bil-filmer är apbra & liksom ser nån sorts "värdighet" i dom men sen rådissar kärleksfilmer & kallar det för "trams". asså ursäkta? vilken planet kom du ifrån? inte nån jag skulle vilja rädda om jag va padmé iaf!!! kan folk bah sluuuuta trycka ner tjejer & tycka att deras "intressen" har "lite mindre klass" än deras egna? OM DOM GILLAR ATT KOLLA PÅ SNYGGA KILLAR SÅ LÅT DOM GÖRA DET DÅ! hallå ni sitter & runkar till typ va heterren 2 fast 2 furious. hur kul är det? en bil? ni onnar på en bil? men det är INGEN TJEJ SOM KLAGAR PÅ ER för deeee!!! men ne småtjejer ska få ta skit för dom för en gång skull vill fly verkligheten (för ne ingen tjej tror att sånt där händer irl & förväntar sig inte heller så killar bör int ha prestationsångest direkt) kolla på fantasy aka kärlekshistoria.tex dödsstunden nr 1: va på nån "grillning" & impotenta killar med getskägg (typ) hånade twilight & min kompis went "haha jaaa jag vet! så himla töntig! vad ärre för mening med filmen asså? haha fattar noooll verkligen! hur kan tjejer gilla?". jag blev så jävla fittsur!!! asså den här tjejen älskar twilight & DET VET HON! vi har liksom fan-girlat tillsammans apmånga stunder!!!! men så fort det kommer kukar så ska man sätta på nitarmbandet & "va som dom" för att va som en "kille" ärre starkaste & coolaste du kan gö. det visar verkligen att du strävar efter att va "intelligent" för att va "tjejig" är verklien inte nått att "hänga i granen". förlåt men blir så trött & ingen vill höra pårre här (gissar jag) så då går jag till klagomuren nr 1 aka bloggiz.

hur e leget? rättvik.

är det bara jag som är pepp på att skriva ett julspel?

bang bang bang

har inte så mycket att tillägga förutom att igår när vi åkte bil jag & pappa så va jag lite lessen & orkade inte lyssna på p3 utifall att nån äcklig laleh låt skulle komma upp & göra mig pissed. så jag satte på linkin park skivan & tog random låtnummer *kan alla låtar på skivan*. då sa pappa "åh, den här låten. ja den brukar jag också lyssna på när jag är sur & ledsen". okej. ALL kärlek till min pappa som seriöst sitter & åker bil lyssnandes på en linkinpark låt när han är sur/ledsen! kände bara att: shit, vad jag älskar min paps. ska man göra en grindcore mix-skiva till honom eller vad?

and this life could easily go wrong

försöker att titta på gullia djur-bilder för att bli gla men det funkar verklien int. istället lyssnar jag på teen-angst pop & typ. öh. svullnar ner ansiktet? dramat här asså. men va fan. känner mig inte på topp just nu. nivet känslan FÅNGAD i sin egen personlighet.

ikväll somnar jag full i min egen ensamhet thats foa soah!

DAMN so sexy bitch *inte*

hej bloggen!!!!!!!!!!!

orkar inte hitta på ett nytt orginalt sätt att hälsa på

hm undra hur iva mår om hon lever osv kanske man ska skicka iväg ett mess

anyway vill bara säga att jag vill att det ska bli helg & det enda som är värt att se på tv är tummen mitt i handen. seriöst mitt favoritprogram alltime. skrattar rått högt för mig själv.

idag skulle jag försöka va lika sexig som emelina, det funka sådär.


höns

morrn bloggen!!!!!

de e freeedaaa! det betyder kyckling. hoppas jag får kyckling. a bucket full!!! nej är inte så äcklig men näst intill. kan faith komma hem snart så vi kan kyckling-crava tillsammans?

freda betyder också fest "typ". har vajat upp och ner - är jag pepp eller är jag opepp. egentligen pepp men har lite ÅNGEST & tänker att det kommer förvärras om jag dricker eller ah jag vet att den kommer det. liksom frågan: vågar jag chansa? my heart says yes but my brain says ah ni fattar. eller ärre tvärtom? aja måste hitta föda nu.

haha men tänker typ: vore kul att sminka sig. som om det bestämde det hela.

glimmer

"vänskap är som en blomma som man omsorgsfullt måste vattna" haha lol

i mitt fall handlarre om stabila öh tallar.

skitsamma jag är trött, har mens & borde inte få uttrycka mig I DENNA TIMME. asså hörni. varför är man ibland öh "online" (=ord som betyder typ öppen för "samtal")fast man vet att det vore bäst om man inte pratade med nån just i den stunden. *bara undrar* *kräver inge svar* *va liksom ingen fråga mer ett konstaterande*

last night we had fun now its time to pay OH YEAH

hej bloggen!!!!!

*gullar med bloggen* *tänker att bloggen är som en furby* *svingar bloggen upp & ner tills den flirtar & säger wiiiiii* *blir sur för bloggen ser så glad ut HEEEEEELA TIDEN!!!!!!* *stänger in furbyn i garderoben* *ligger rädd om natten & tänker på gremlins* *blir medveten om att det lät som det var aplänge sen jag skrev blogg men det stämmer ju inte* *sätter på nån cool blogg-musik* (blev the end of the world med would-be-goods. asså den är så grymt dåligt-bra. liksom picturar jessica (sångaren dah) stå i en billig typ china-influerad-bar med trälister & sån där "bröstpanel" eller vad det heter *googlar* *hade rätt*. brevi sitter en kille med högt hårfäste trots hans unga ålder tänk typ åke från bert & spelar billig keyboard, låter sådär. jessica är iaf apkär i nån kille från nån affär. hon tror att dom har nått serri på g men egentligen har dom knappt hälsat & nu är hon iaf råkär & bah its the end of the world cause i care so much about you, hon har nån "vinröd" 90talsklänning på sig & ingen lyssnar på vad hon sjunger om, knappt medvetna om att HON FINNS.)

*byter låt till nått roliare med samma band typ the morning after som handlar om bakfylla*

asså har varit på typ depphummo hela dan. det här är så himla olikt mig. är inte sugen på nåtttttt. men nu för nån minut sen kände jag bah: ne men snälla ta mig ut i helgen!!!!!!!! & bah passande - två av mina vänner vill öla! det va öh det jag ville säga? nu ska jag gö mixtapes & grejer.

asså om ni inte förstod.. det är freda imorrn... PEPPEN!!!

faaan!!! känner att jag borde infoga en bild hära för det var ett utav tipsen som kenza (SÅ. JÄVLA. SNYGG. BRUUUUD!!!!) & fokiiii (dör O_o wtffff döden)sa imorse på TEVEN!!!!! *letar efter en bild* *väljer två bilder från GYMNASIETIDEN som min vän la upp nyss på fejan* *saknar min lugg lite* *tänker: nån annan som gör det?*

drömmer mig tillbaaaaaks!!! serri är verklien highschool tjejen. liksom få betalt att "jobba" med sina kompisar? hallåå. haha bah "hej jag önskar att livet va som high school musical & vill att alla mina kompisar ska få sommarjobb på samma ställe"!! *skoja bah* *hatar ju egentligen att umgås* *eller?* *största mysteriet nowadays: tycker emma om att umgås eller ej?*

i dont wanna be friends with you

min kära kompiz emelina brukar titt som tätt påpeka till allmänheten att hon inte förstår varför jag har en mobiltelefon. att jag inte borde få ha en eftersom jag aldrig använder den ändå. & det är kanske sant. eller, att jag inte använder den är definitivt sant.

men vad är grejen!!!!! vad är grejen med 2000-talet & typ den obligatoriska uppgiften i livet att STÄNDIGT vara NÅBAR!!!! vad är grejen? i didnt sign up for that! har en fon, den är bra ibland. men oftast så använder jag den inte. jag kan låta den ligga i ett hörn hela dagen & inte tänka så mycket på den. jag är inte nåbar!! ärre en synd? liksom folk kan seriöst bli SURA & ARGA för jag INTE är nåbar när dom vill det. typ förstör deras schema i livet. samma med andra sociala medier. facebook etc. bara för att jag har ett konto betyder det väl inte att jag har tid eller lust att ständigt vara till lags när folk skriver? obs det här gäller -inte- emelina alls, hon är en av de få jag inte mindar liksom. men! kan andra folk lägga ner, man behöver inte ha kontakt ALLTID det betyder inte att ens vänskap är ÖVER!!! ååh modern times please kiiiilll meee. när ska folk fatta att "riktiga vänner behöver inte höras av varje dag" för riktiga vänner är säker på sin sak! & om man inte är en sån människa så är det en dum ide att va vän med mig för jag är sämst på att höra av mig & det har ingenting att göra med vad jag känner för folk. punkt slut hejdå.

/bitter pms fitta som har lågt blodsocker & inser att tonen i det här inlägget är för seriöst

im tired im tired im tired im tired

asså har sån grym pms. den är verklien hemsk. plus extrem blodförlust - blodtrycket som lågast. ena sekunden är jag aparg på allt + alla verkligen känner hatet pumpar, andra älskar allt som fa-an liksom verkligen vill bara smsa alla på min mobil och säga hur myckerrom betyder för mig. den tredje böla allt vatten ur mig över saker som förlorade vänskaper och bortglömda tvserier. eaej nu går jag & sussar asså. säg hej då!! säg att du gillar mig då!! skicka sms NUUUU. ps bli int sur om jag int svarar, kanske är upptagen med att ligga i fosterställning & gråta.

are you trying to save my soul

finaste finaste finaste finaste finaste finaste finaste finaste. finare människor får man leta efter.


roy: you should ask someone else. theres no happy ending with me.
alexandria: i still want to hear it!

the fall, filmen bygger på en liten tjej som blir kompis med en suicidal stuntman på ett sjukhus anno 1920. han berättar historier för henne om hon fixar pillz till honom. så. himla. fin. orkar inte med långa recensioner så this is it. om man gillar att se banditer & sånt så ah. se?

livet är hårt mot de mjuka

skrev ett långt hyllningstal till apotekets aco-produkter. aco = det bästa jag vet. tog bort det efter jag insåg att det vart lite väl för personligt, "man kom mig in på huden" "så att säga" "höhö". vill se en beckfilm med frida & somna under en filt med tvättat ansikte & lukt av renhet & trygghet. japp. det hade gjort min fredagskväll bättre än vad den är.*

*apfin dag asså. körde halkbana=kul! träffade lillebror=dyrt? hehe. ponken ville ha vin såklart, då är han där & ska kramas. åt apgod kyckling/spenat-lasagne med kate=älskar mat, drack chai-latte & spanade på folk med k+f=mösigt & välbehövligt i mörkret/regnet*älskar höst deppen lol* *går i löv hör prasslet* *snorar i halsduken*, gick på apoteket=bäst!!!!, sov på bussen hem=åh som jag längtat, åt friteradkyckling & kollade på ullared med familjen=svensson in my <3.

skrev jag för slumrit nu igen? slumrit är int ett ord, vet. ska snart sova DÅ!!! ska se v for vendetta. men åh, fan vad synd om alla som inte är mig just nu.

jag har pattar & komplex, mer i skallen än sport & sex

(pattar: definitionsfråga)

snökaos! snöstorm! blizzard! bear quartet! norrupp, norrut, norrland, norrsken, mattias alkberg. roadtrip på hala vägar, man ser ingenting. man stannar på mackar & alla har tagit av sig jackorna. nån har somnat.

= FRAMTID! nåndaag snaart.

idag körde jag konbana, så ni vet. jag är bäst på konbana. det är ungefär det roligaste jag vet, att sladda liksom. ska bli rallyfarare. men först ska jag duscha & sova & godnatt hejdå. ni som vill fika imorrn i falun säg till.

why did you go? lots of different reasons; so many you cant even count

dom säger att jag måste börja jobba på min image.

ne men skämtåsido. grejen med att bli vuxen eller tja äldre är att man lär sig gilla alla (eller okej de flesta) sidor hos sig själv. MEN ÅH! hallå pluspoäng till mig där som bah agerar mentor till alla mina yngre läsare!

nej men alltså behöver chilla. slappna av. ha dötråkigt. min kropp är på helspänn hela tiden att nivet om jag ska två meter bort så springer jag, för att spara tid. ibland kan det va bra med stress. det är bara det att min kropp inte är skapt för stress. tex är den också inte skapt för att äta frukter & de flesta grönsakerna heller. den kanske är ifrån FRAMTIDEN då alla äter massa kemi-mat & går lugnt & sansat & inte bryr sig om omgivningen.

tråkighetsfaktorn här asså.

ne men sitter & lyssnar på mew's nya skiva & kanske får lust att åka till stockholm, kanske med mitt nya körkort? fast har ingen kompis. roligt: att älska låtar som handlar om att skaka rumpa eller knulla rumpa men också älska låtar som handlar om ungefär det här: put your hand in mine / we will go skating on the thinnest ice that we can find / it takes me summer to say / it takes me winter in a day / honestly see, they're like you and me / frozen when we start / we cannot help it /easy to destruct / taken apart.

i'm the plumber tonight, i'll check your pipes, oh, you the healthy type. well, here goes some egg whites.

okej även i nyktert* tillstånd igår gjorde jag pinsamma grejer som jag ångrar idag. tex skrev föregående blogginlägg. gjort är gjort kommer aldrig mer tillbaks & vill säga förlåt till nån fast vågar inte. *skäms* *rikspucko*

halloweenfest! emelina var seriöst den sexigaste nånsin i sin vampyrsminkning. all respekt till henne, det krävs lite för att skrämma barn på bussar osv! (skrämmas på bussar: lite av hennes grej) drack koskenkorva i jägarutstyrsel & sprang runt med gevär. öh, på etage. bästa kostymen förutom min egen på etage: busken! eller stormtroopern! fixade idolbild med båda.
okej okej inte världens mest charmerande bilder men det där var på utvägen vid 2tiden, inte mitt bästa moment den kvällen direkt! men fan kebaben några minuter efter detdär. goshhhh. jag & sexy vampire girl fick matklimax.

haha even as we speak lyssnar jag på markoolios raggningstips. bättre än kp? kanskee!

öh borde bjuda på en till bild!


snyyygg tjej till vänster eller vad?

nej nu måste jag pubba det här inlägget, orkar int längre.

RSS 2.0