122

jag är så himla supertrött också. & jag älskar nya ztv & deras b-program. jag kollar endast pga dåliga programledare, dålig teknik, dåligt innehåll. allt känns så underbart DIY aktigt! <33! sen har dom jättekorta reklamer. oh. ztv<3

image79


senaste tiden har det varit så himla mycket solsken också. & inget snö. eller jo, det är varannan dag, bokstavligt talat. det är fint, för när jag kollar ut ur fönstret varje morgon ser jag sol skina på innergården precis där vi brukar ha lemonadmiddagar om somrarna & det är nästan det bästa jag vet med somrarna, att äta ute. allt annat är sådär halvdant. dessutom har vi jämt massa folk här, eftersom folk gillar att utnyttja mammas matkunskaper & mitt bakintresse (eller det faktum att vi bor precis brevid en strand & i princip har en hel vik för oss själva). sol & vår är inget jag egentligen vill prisa pga allergin. jag kanske är tjatig men min allergi har nått en ny fas! ansiktssår! jag ser ut ungefär såhär: http://www.pg.com/science/skincare/Skin_tws_54/skin_54_01.jpg fast rödare. say hello to homestudies! vägrar lämna huset & möta mänskligheten. godnatt, tja.

btw, bloggmani pga socialt inaktiv i verkliga livet.

121

idag skrev jag 3 a4 innehållandes politiska åsikter. 2 a4 var kanske om rovdjur & dess existensrätt & den sista sidan var om det nya betygsystemet. för att kortfatta 3a4:

-låt björnar, vargar, whatever, attackera hur många som helst. det är mänskligheten bör utplånas. det är inte i skogen man behöver bära vapen, det är på stan ok?! (& nej jag bor inte i sthlm & jobbar på kontor)
-jag har ALDRIG hört någon klasskamrat säga något annat än att dom inte gillar ig - g - vg - mvg, just för att det är för breda gränser. alla jag pratat med, innan 1-5 systemet infördes igen, har velat haft bort ig-mvg systemet eftersom det ger orättvisa då g kan vara allt från "mja du klarade ju ett omprov så okej" till "bra jobbat! du gjorde verkligen allt du kunde, men, tja, någon direkt fallhet för ämnet har du väl inte, men helt klart godkänt!" till "50% av allt du gjort har varit vg! men sen var du ju sjuk i 2 veckor..". men NU när (betoning)moderaternas nya skolminister vill införa ett mer rättvist system tycker alla det är JÄTTEDÅLIGT, liksom, "typiskt moderaterna"! oh jag orkar inte. allt känns så. medeltid.

okej jag hade väl kunnat korta mer.

120

olidligt utmattad. det har varit en sån tuff dag. drack oboy till frukost likt de 4 föregående dagarna (mamma har snott vattenkokaren till nån.. hundtävling & jag tycker koka vatten på spisen känns för medeltid. menar. jag är en up-to-date människa!) fast jag verkligen avskyr oboy. fattar inte hur någon kan gilla oboy. lika oförståligt som som som när folk har sex med djur! typ. eller okej djur är ju fluffiga & mysiga, men oboy? okej gick för långt. hur som helst. dammsög, diskade, kollade på 3 avsnitt gossip girl, stekte några potatisar, åt potatisar, planlöst vandrade omkring i huset, gick på promenad med hund, kollade på supersize me medan jag åt big mac (blev inte äcklad, något måste vara fel på mig), kollade på mer gossip girl (nu är avsnitten slut & jag fattar inte vad jag ska göra resten av lovet.........), skrev lite arbetsansökningar, drack en liter mjölk (eller okej spillde ut 4dl på tröjan). sen tja. inte så mycket mer. pratade tvserier med lillebror. jag måste börja se något nytt. MEN VAD HAR NI NÅGRA FÖRSLAG ELLER? jag vill se tvserier som inte är b!!!! som håller ett visst mått. jag älskar sitcoms men det är inte så att jag skulle ladda ner en sitcom. man grinar aldrig till en sitcom, nästan (bara arab strap som gör det till the simpsons) aldrig. OCH JAG VILL GRINA. hum eller väntaaa. kanske finns det en pantertanter dvdbox man kan ladda ner? för det skulle iju vara det ultimata. oh teveserier. nu ska jag lyssna på mighty boosh - killaroo bara för det.

119

igår såg jag världens största guldfiskar. alltså serri dom var ENORMA typ som hela mitt akvarium! & när jag skulle gå närmare & kolla pårrom såg jag VÄRLDENS största malar i bakgrunden! det var liksom fler än en som bah låg där & var redo att döda vilken tjockis som helst! the size of a fucking dinosaur!!! varrom.

idag skiner solen & om jag inte var jag hade jag väl gått ut & njutit. hehe nej men serri. jag funderar faktiskt på att gå ut. åtminstonde till bilen typ. nu: pp!!! (aka pillerparty)

118

hade nyss samtal med svea.
-hej. vad gör du?
-ligger. durra?
-sitter.
sedan diskuterade vi hur svårt det är att leva, tex att somna i soffan & alla svårigheter som medföljer.

117

mitt rum är lite kul. eller ja kul & kul. grejen är att mitt rum alltid är jättemörkt. det enda som lyser är akvariet eller dataskärmen.allt annat är liksom ångest mörker. det är också jättevarmt på mitt rum. så varje gång jag ska gå ut i hallen får jag en mindre chock av allt ljus & kyla så det blir lätt att jag gömmer mig på rummet tills det blivit mörkt i övriga huset också. okej okej det kanske inte var så kul.

anyway.

jag gjrode ett facebook test på vilken belle and sebastian låt jag var. jag blev "a century of fakers" med motiveringen: "You don't feel the world goes in the right way. You would like it to be better, everyone's hiding who they really are, you're most on your own, a bit sad, a bit dissappointed." vilket okej är helt ok. om det inte var för att personen jag hatar mest i hela världen fick samma resultat. & testet var lite b också. bara fem frågor & på sista frågan, vilken person man gillade mest i bandet, fanns inte ens sarah martin med! jag skulle kanske inte tagit henne, men hon är deffo min tvåa! & säkerligen nåns etta! fyfan säger jag bara. om det vart JAG som gjort testet säger jag bara.

jag borde verklien göra nödvändiga grejer som skicka iväg brev, sy, gå ut med hunden, borsta tänderna mm. men allt jag gör är att peta näsan & väntar på att nästa gossip girl avsnittet ska bli klart.

116

alla vet förmodligen att jag inte lyckas speciellt bra med att ha fiskar som hobby. alla vet förmodligen att jag inte kan skylla på något superbusy life för ett sådant har jag inte. idag är det vårväder här & snöstorm på andra ställen så jag får passa på att spela soul & dansa i nomhus medan jag tar pysslar om mina fiskar. för det är sånt jag gör på soliga vårdagar, stannar inomhus. för annars dör jag, ok?! puss tja.

115

idag blev en mardröm sann. & inte typ ett mardröms senarium utan jag hade drömt en mardröm på natten, den här natten, sen när jag vakna blev drömmen sann. tror jag har grinat i 3h+. nåväl.

min lillebror fyller år idag!

ps, alltså det var inte att min lillebror fyllde år idag som var mardrömmen!!

114

böööh. har cfs. orkar inte skolan. misärigaste veckan nånsin ligger framför mig. vill bli magsjuk. helgen var roli, berättar sen ok puss tja.

113


först så bah:
image77

sen så bah:
image78

112

image70
urklipp ur min hemsida. 

image71image72image73image76
kanske lite för öh enriktat. men jaja.

111

idag gjorde jag ett omotiverat prov (som fick följderna därefter men who cares really) samt grinat ganska mycket över datakillarna som inte kunde fixa min hårddisk. förutom att jag förlorar typ 2000 så förlorar jag mitt liv men aja. går ju att starta på nytt, sånt har man sett på teve. vissa grejer var ju, ok, skitgrejer. typ alla 2005 popband som jag aldrig lyssnade på. vissa grejer var från grekland; & jag hatar grekisk pop! spelar ingen roll vad typ. cloudberry säger. funderar på att köpa ny data osså (läs: tvinga pappa köpa ny data) när man ändå är i svängarna. inget funkar ändå, nothing ever happens. fatta tiden jag kommer spenderar på slsk & tweetrackern! aja nog om popreferenser & popsörjan. jag köpte nya skor i idag! & nu ska jag sy lite. sen ska jag borsta håret & duscha & kolla på barnfilm.

image69

110

det finns massa grejer jag inte är så speciellt överförtjust när det gäller mig. men det är en grej jag hatar mer än andra grejer med mig & det är allergin. töntallergin. mot allt & alla. jag vill bara proppa mig full med piller & va groggy & inte känna min egen hud. sen somna på soffan när alla andra är ute & solen skiner in genom fönstret men jag fattar inte vad jag missar för jag är så bedövad. jag hatar klåda, jag hatar när det klias. när det klias vill jag panikgrina & lägga mig på golvet för det slutar aldrig det bara fortsätter, jag vill ta en trädgårds räfsa eller vad heter & räfsa upp hela huden tills det blir stora köttsår eller bada i aceton. jag hatar eksem & jag hatar andnöd, när det känns som om luftstrupen har både förminskats & förstorats på samma gång. jag hatar äckel känslan, skabb känslan. när det känns som man hypersvettas fast man igenklien är så torr att det svider överallt. jag hatar hatar hatar att vara allergisk. speciellt när jag inte kan göra det enda som hjälper - proppa mig full med piller & ligga på soffan & värmas av solen - utan måste låtsas vara vanlig dödlig som "tar lite skit" så man "känner att man lever".

& idag förstod jag att stuart levt i monogami i flera år & t.o.m gift sig. det tar/tog en stund att smälta ok!

109

idag såg jag på rasmus på luffen & vart helt jätteglad. det är ungefär så jag planerar att vandra i sommar, fast i uk dårra. jag ska dessutom slå världsrekord i snålhet! vilket betyder att jag måste fasta några veckor innan avgång, typ en grapefrukt per dag. vilket i sig kommer bli ganska svårt om jag ska bo i kalmar för fridas kokkonst (& min!! faktiskt.) är inte fy skäms. så. nyromantisering av sommaren. tänk er lilla charmsmutsiga rasmus som hoppar med fötterna i luften. mysiiit. (haha who am i kiddin.. här är jag sommaren 08: klick )

inatt drömde jag att jag blev tagen av polisen & skickade sms till iva därre stod: oh! äntligen händer det något i mitt liv! jag är så lycklig ((((((:

RSS 2.0