56

dessutom har jag haft sendrag i överfoten i 7 timmar nu i guess this is goodbye

55

your friends are calling me and asking me to do some silly things. i honestly haven't slept a wink in a week. what can i do? tonight i want to watch the evening news and share a beer with you and be in bed by nine or so. i det inhemska flickrummet hjärntumören luvcrush på alla kvinnor över trettio med utländsk bakgrund guldramar portföljer ett akvarium utan innehåll skogen med alla döda ekorrar & uppsatt hår medan du satt & kollade på & jag sa spola vatten det hjälper för det mesta. sammetsböcker änglabokmärken men det är inget som är nytt igenklien. mumin ovanför sängen & nån kissar på sig jag vill läsa om prinsen som blev kär i den andra prinsen. man var bekvämlighets inaktiv ovillig att strida sthlm syndrom kalla det vad du vill ibland vill man bara klippa sig som om det skulle ändra på allt.

54

this following week will include: skriva bokrecension om den ubertråkiga eng.boken (som jag vägrar läsa ut), köpa typ testgrej till akvariumet så jag kan kolla om alla halter är rätt så jag kan släppa ner diverse fiskar där i, bankbesök & höra med hur jag köper pund, stort naturvetenskapsprov, beställa tåg/bussbiljetter, göra en lista på alla saker jag vill göra i glasgow, provpacka väga mäta diverse väskor, fylla mp3:n, sy, kolla på diverse animegrejs, pyssla med ivas&mitt fotoprojekt, se på harry potter filmer, lyssna på harry potter ljudbok, läsa harry potter bok mm (okej okej jag är medveten om att på slutet lät det inte så värst jobbigt men ah. still. känner mig pretty stressad! borde inte dock).

53

att ha facebook är som att ha ett jobb. man måste vara aktiv & man kan tjäna pengar & allt handlar om att vara utåtriktad. me heartis på nått sätt för man kan sitta i sängen men ändå få vänner. ganska patetiskt, jagvet. när jag blir vuxen ska jag sluta (moaha nevaah) idag ska jag ha harry potter film maraton på tal om inget. pretty niiiiice huh!

52


i have a pineapple crush on a boy i dont know
where he came from or how he got skin just like snow

image3image4
 
image5

image6

51

oh gud jag får migrän av ring sluten ska sluta lyssna genast. nu minns jag varför jag inte lyssnar på sånhär musik.

51

klockan är 18:11 en fredagskväll här sitter jag & stirrar in i mitt akvarium & halsar brustabletten & min största önskan är att headbanga till ted gärdestad. jag har diskad disk på bokhyllorna. inget av dethär är ändå inte särskilt märkligt inte wtf:aktigt. det som är mest wtf:aktigt är att jag sitter & lyssnar på ring snuten. RING SNUTEN! ett svenskt popsynth band jag vet inte men lissom? abso int min stil! (finns såklart orsak till detta & den orsaken lyder att han idag svarade på ett mail jag skrev till han i juli angående min mardröm om honom)

50

för att fira mitt 50onde inlägg publicerar jag världens finaste musikvideo. 


49

har i särklass bästa manuset till kobra filmen (uppgift på multimedia döh) vi ska göra. ändå är pers kommentar till mig; tror du verklien du kommer hinna göra allt det där på en minut. jag bah fock of and die! en minut är faktiskt jäävligt långt ok ok ok. (tilläggas ska att han till andra skrattade lite & sa oh jättebra. varför hatar folk mig? tar jag för mycket plats ELLÖÖR???!?!??!?!?!) spelar ingen roll. vi kom vidare till final i dokumentärsfilmstävlingen. antingen etta eller tvåa. jag är nöjd! blir förmodlien en andra plats då den andra dokumentärfilmen gjordes av människor med penisar & alla vet ju att dom är bättre på allt som har med teknik att göra 
(-_________________________-)  varken dessy bessy eller mlina är här idag. döden. 

48

på tal om det. fyra veckors praktik om 19 dagar. kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk!

47

vore det inte kul om muf gjorde en film som hette "dom kallar oss muf" sen fick man vara med & se vad dom gjorde om dagarna närrom loda omkring osv! ett annat kul filmprojekt skulle vara om jag spelade in filmen "sofie - som om inte jag fanns". stunnin bilder på när jag har gaffeln i hennes ansikte while im eating (blandar svenskengelska så att anna ska bli riktigt nöjd) för att jag inte märker att hon är där, typ.

roligaste den här timmen; håller på & översätter en jobbansökan till min mors kusin på förtio bast till engelska. på slutet har han iaf kluddat ner en eng. mening som lyder "best reagards". kul att han söker jobb i glasgow men kan i princip bara prata svensson engelska. menar, usa är en sak, där hör man oftast vad folk säger. men skottland? total blast! men klagar ej. om han bosätter sig där, är jag mer än villig att komma & besöka honom (alternativt bo där? tror inte han kan laga mat så jag har kanske en chans).

på tal om det; glasgow om 10 dagar! yaay!

46

söndag. somna halv två vakna fem filma + redigera somna fyra vakna sju redigera radioprogram läsa hundrafemtio sidor i världens dåligaste bok (dvs somnar hela tiden) plugga idrottsprov + 100 engelskaglosor göra tre sidor övriga tråkiga engelskauppgifter somna halv två vakna fem ha idrottsprov glosprov förhör angående världens dåligaste bok (det borde vara med i mina principer att inte läsa dåliga böcker. jag ska ha det som ursäkt om jag grinar ikväll) komma hem vid halvsex plugga naturkunskap svenska kolla upp muf-fakta + få ihop c 3 enkätfrågor på internet söka minst fem praktikplatser sova elva vakna sex göra animationfilm sända liveradio hem halv fem plugga naturkunskap + svenska somna halv ett vakna fem ha naturkunskaps prov + svenska prov hem halv sex dö

+ beställa flygbussbiljetter tågbiljetter beställa klipptid skaffa praktikplats lämna tillbaks böckerna som ligger hos ulla som är värda sexhundraspänn från eget sparkapital (dvs om dom blir försenade, igen)

magsår, here i cooooome! love ya!

45

mitt typ löfte om att inte snacka skit längre går inte så bra. nuvarande msnkonversation innehåller bla en mening som lyder "NU ÄR DET KRIG" lissom. hum. vad hände med den snälla emma?

44

idag såg jag bondesökerfru kvinnan på ica. PÅ FUCKING ICA! borde inte vara stor grej då lissom hon alltid handlat på samma ica & jag med & jag förmodligen sett henne 78 ggr innan, fast omedvetet dårra! nu var det liksom en kändis på ica! hon såg ganska misärig ut. kan man skriva så? menar, är hon en såpass stor kändis så man kan snacka skit om henne, eller är det som att skriva skit om grannfrun? donno. hursom. jag ville peka & skrika till pappa DÄR STÅR BONDE SÖKER FRU TJEJEN & HON VERKAR JÄTTELEDSEN FICK HON INGE RAMBOKNULL AFTERALL?
men! jag höll det för mig själv! tänkte att lissom ska ej leka byfåne som ser en kändis & bah wooooow utan mer lissom ah vaddå hon är lika märkvärdig som mig eller bengt som står vid osten. det var helt sjukt vad det tog emot! som om jag hade världens största hemlis som jag bara ville skrika ut. i bilen hem var det nästan obehagligt konstigt hur mitt begär i att snacka skit lissom nästan tog över mig! men jag höll käften *så jävla stolt*. frågan är hur länge jag kommer hålla detta hum.

note to self; ska sluta snacka skit helt&hållet, typ som ett projekt!

43

i dont want to hide my heart; http://youtube.com/watch?v=fY4Epc2XSGc but its definitely too heavy!
att lyssna på radio om mornarna, alternativt kolla nyhetsmorgon är så himla avslappnat! jag känner mig som vem som helst höhö. jag ska inte klaga på min skabbighet igen men daaamn. jag kan inte leva ett sånthär primitivt liv & samtidigt ha en kul personlighet! världen kräver för mycket!

idag drömde jag om att jag skulle börja på värsta friluftsskolan där alla salar var i små tält i skogen & det tog typ en halvtimme att gå dit genom skolan through massa banor bla springa ner för en backe medan 15 stockar rullar efter en. böh jag vill redan hem ifrån skolan fast jag inte åkt än.

42

saker som irriterar mig:

- folk som måste ha en detaljerad förklaring över saker&ting.
- folk som ber om a, får a+b, & då kräver att ha a+b+c.

41

dessutom känns min kelsjuka sjukt onödig eftersom jag inte vill/orkar ta på människor.

40

jag hatar att det tar mer än ett dygn för mig att stressa ner efter en social kontakt! efter att anna varit här i helgen har jag bara velat gått i ide & träffat -47 personer. att endast ha kontakt med min mamma hade räckt! jag vill kunna orka vara med folk prata med folk intressera sig av vad dom sysslar med & hur dom mår men jag fattar ingenting av omgivningen! its all a blur! har kollat schemat för imorrn typ fem gånger men minns fortfarande inte vilka lektioner jag har. jag kan inte skriva simpla engelska ord, dvs kan inte ens svara på mail pga hjärnstillestånd! ska jag ta sju bussen imorrn? eller åtta? halv nio? jag har ingen aning fast jag kollat upp det typ tusen gånger den senaste timmen! jag har förmodligen en hjärntumör i minnesförrådet som är 5x5cm2! vill bara sitta på en sten & lyssna på felt - a wave crashed on rocks. alternativt ligga & krama gosedjur & se på house & inte fatta att jag lever.

39

confession #1

om jag skriver mail till typ randomperson så finner jag det så anstängande & amibitöst att jag ofta tänker att jag inte behöver lyfta fingret nått mer på hela dan. hur sjukt är inte det. liksom typ som att "wow skrev nyss ett sms. bra att man är lite arbetssam. visste att jag hade det i mig!" nu är min fråga. går detta att botas? vill inte sluta som. ja. vad slutar man som?

fö är jag lite imponerad över min moster som kör över en kisse & skriver i sin blogg;
"förra helgen körde jag föresten över en katt.. riktigt äckligt var det.. kom lite för fort och hann inte med att stanna.. hade kanske kunnat testa till följd av att jag haft tre andra bilar i baksätet.. antar att plågan blev kort i varje fall.. usch.."

USCH? oj oj oj det skulle vara jag det. jag skulle typ starta en NY blogg som bara skulle dedikeras åt den där katten. varje inlägg skulle vara ett plågsamt minne om hur otroligt ledsen & misslyckat jag är! nu är det såhär att jag inte tycker min moster är misslyckad eller att hon underreagerade. det jag ville påpeka är bara att jag kanske borde släppa detdär med att mina första fiskar dog en plågsam död. krävs det att man är 19+ (<-- lurar in en liten vardagspresent åt ulla), ensamstående mamma med eget hus med en dotter som flyttat hemifrån för att man ska bli lite stabil? när jag ändå är igång, ulla, har du hittat den andra boken än? isf kommer jag snart & dricker kaffe & hämtar den! tack på förhand mvh emma (har skrivit praktikansökan så jävla stolt!!!)

38

idag läste jag igenom min blogg. lite dobby-hat (harry potter karaktär reds. anm.) över att mina todolist grejer från typ en månad sen fortfarande är kvar. dvs det som jag skrev på listan för en månad sen står på min nuvarande todolist också. det luktar spya i mitt rum. alternativt ouzo. ouzo & spya är ungefär samma sak. emma & spya är ungefär samma sak. läxor & spya är ungefär samma sak. varför är skola en enda stor ångestklump? hur tänker myndigheterna hur fungerar systemet vad är dealen? varför är inte jag skolminister? liksom, det är andra tider!!! läxor är så typ sjuttiotal! ellernått. om det ens behövdes då. varför ser inte en skoldag ut så att man går upp klockan åtta, börjar skolan klockan nio, chillar lite på morgonsamlingen typ går igenom lite grejer typ demokratiar sig skapar disskussioner osv, halv tio börjar lektion numbero 1 som hålls till halv tolv, man käkar förstaklassisk lunch. finns även en ätstörningshörna där småtjejer/killar peppar varann & äter typ fruktyougurt. har två lektioner till, går hem vid fem & BLIR LÄMNAD IFRED!!!

ska ej fortsätta att prata om min skolångest


ooh denna hemska huvudvärk *håller handen för pannan typ oh svimmar snart*!
magknipen magknipen! kan knappt stå pga ledvärk! muskelvärk?
(vad är det mer iprengubben sjunger?)

slutsats; det är synd om mig.
slutsats med moms; jag vill att folk ska tycka synd om mig

på tal om nått helt annat än ångest var anna här i helgen vilket såklart var superb förrutom den äckliga musiken jag fick betala 140 spänn att lyssna på! (okej okej ville här bara poängtera hur snål jag är. sällskapet var det inget fel på.) (tja alltså om man subtraherar bort alla utom anna) skulle väl kunna skriva nått kul om hur kul vi hade för sånt är ju kanske kul att läsa men är ingen kul person av mig klockan halv elva en söndagskväll så det kuliga får vänta.

37

tror min multimedialärare per har tankar om att spränga mig i stycken.. 
"nej men det är lugnt alla frågor är välkommna uuuuuuuhm." 
"men per jag ser ju att du är sugen på att hjälpa mig" 
*ger mördarblick* "ja men det är klart du är jätteduktiiig" *lärarröst typ tänker "varför valde jag detta yrket"*
"PÄÄÄÄÄRRAAA JÄÄÄLP NUUUU!" (typ jag är väl ändå viktigast?) *per sitter & lägger typ lägger patient på datorn*
"mm kommer" *per tänker på att 10 år i fängelse för mord kanske inte är såå hemskt ändå*

slutsats; skulle aldrig palla att vara min egen lärare i dataämne. 

36

stressdiarré & stressfinnar & stressdoft (förmodligen. eftersom jag hatar alla som har parfym så stinker jag såklart själv). tusen todolist med tusen todosaker! ändå sitter jag bara på typ sånna här sidor alternativt hänger på tv.nu utifall att nått superintressant som jag kommer ångra mig om jag inte ser på dyker upp (dvs bonden söker fru etc) 

35

alltså min todolist mani är helt.. manisk! det ligger minst fem todolist på golvet (jämte skruvlådan, oh *hearties*) & fler öh ska det bli! (öh:ar pga den äckliga klyschmeningen). idag är jag lisa ungefär (belle&sebastian karaktär reds anm.) nivet but in the first moment of her waking up she knows shes losing it, yeah shes losing it. when the first cup of coffee (tea) tastes like washing up she knows shes losing it! dvs idag är en losing it dag för jag hade ställt telefonen på "flygplansl." dvs att snooza funkade inte därför låg jag kvar i sängen (som förövrigt typ stinker mens & äcklig hund (jag är då inte hunden asså riktig hund osv) + oduschad tonåring) & kved i ångest. borde dock inte sörja! allt kan bli bättre med todolist & nedräkningslistor! she doesnt speak to anyone till fouro'clock, she knows shes losing it!

RSS 2.0