108

aej fyfan. nu orkar jag inget mer. misäär. lista på saker som får en att planera sin egen begravning:

- marängen vägrar att ställa sig upp! dvs kommer aldrig ha eget cafe eller vara ensamstående hemmafru. iaf inte en bra sådan. min karriär är över.
- tröstäter min misär med pure cupcake smet. äter med matsked som om det vore fil. fast jag haaaatar att äta smet när man bakar / andra som äter smet när jag/dom bakar. självplågeri i tell ya.
- hela mitt så kallade huvud"hår" är numera i en stor typ hårboll. stavas boll med två l? aja.
- hela min så kallade hårbotten har samlat på sig nån vitaminbrist eller något & det dröjer förmodligen inte länge nu innan jag tappar alltsammans. vitaminbrist innebär stora typ böldeksem över hela huvudet som klias värre än loppor (har aldrig haft loppor men kan tänka mig!!) det har även spridit sig i nacken & på halsen. typ som bett! nätdoktorn? hjälp?!!!
- hjälper ju inte med att jag har klåda på övriga kroppen också.
- jag luktar svett för första gången på åratal (om man inte räknar med helg & lovdagar för asså. jag brukar faktiskt inte lukta svett! brukar ta upp emot 3 dagar utan deo innan det verklien börjar lukta)(anledningen till svettlukt är klimateriet plus att jag inte hittar min deo i mitt rum)
- har börjat lukta massa andra saker också men det är ett kapitel för sig.
- har sån liten fritid att jag klippte naglarna vid bussen i morse.
- min mage har varit uppsvälld & förstoppad hela veckan. major magsårs prob i tell you!
- jag hatar allt & alla vilket inte är så attraktivt.
- ah just ja nån har hackat min msn.

nu kommer smet magvärken. hejdå världen hej magsjuka.

uppdatering 1,2min senare:
asså nej nu grinar jag på riktigt!!! när jag skrev att nån hackat min msn mena jag ju bara att det var nån som logga in på min msn från en annan dator kanske typ pappa eller lillebror som råkat men nu kommer jag inte ens in på min hotmail för nån har ändrat lösen & detta är DÖDEN för min mail är typ. allt jag har!!! nej men serri. först externa hårddisken. sen detta. varför blir jag inte påkörd med detsamma?



ps överlever såklart efter påkörningen. min tremänning som blev påkörd fick typ. ah över 100000. skulle inte va så fel.

107

okej jag slipper sporta men liksom inget jag skulle gjort ändå. istället ska jag under mitt efterlängtade lov jobba 0700-1830. känner redan hur otroligt sjuk jag kommer bli. plus att jag måste skicka iväg massa sommarjobbsansökningar. förra året skickade jag iväg endast ett & fick det, men tror knappast jag kommer få sån tur i år. eller såhär: har högre krav på sommarjobb i år. jag är alltid superorolig & har största ångesten någonsin innan varje sommar typ. mest för att alla verkligen TJATAR! (alla: farmor mamma & pappa.) hata att just mina föräldrar är från arbetarklassen (well asså)& inte kan fixa jobb tiiiill mig genom "kontakter" eller ge "sommarpengar" ändå. attityden är mer: om du inte får jobb kommer du inte klara något i ditt liv & du kommer förmodligen sluta som fälthora i det krig DU kommer orsaka. eller ah okej kanske överdriver, men bara lite! fast ah. okej. erkänner. jag HATAR folk som har sånna föräldrar, alltså som bah "men du kan ju häfta lite papper på mitt företag sen drar vi till båstad" eller "aja men du bör ju njuta av sommarlovet medan du är ung! vi gör såhär bäbis, du får fortfarande ditt studiebidrag plus en sommarbonus på 500 varje månad. menar okej det är inte så mycket men alltid något! sen tänkte jag & pappa att vi skulle dra till kreta så du kommer ju liksom inte ha tid med sommarjobb ändå hihi". så okej halva mig vill typ piska & uppfostra alla ungdomar själv & tvinga alla som inte får sommarjobb att gå på gatan men halva mig vill typ grina & skrika "ni vet inte vad ni ber oooom" för att sen tröstas med glass & disneyfilm. normalt i guess.

fick asstor allergiskreaktion av min lunchlåda tills imorgon men min lathet orkade inte göra något nytt så förhoppningsviiiis jobbar jag bara halvdag imorrn (spendrar andra halvan av dagen på sjukhus där dom försöker få mig att andas normalt istället)

107

image68

i love you from the heart of my bottom i love you from the bottom of my soul
i love the soles on your feet i love you from the foot of the hill

106

känner mig handlingsförlamad. typ. asså. det är ju jag som väljer att vara hemma men ändå är hemma det stället jag minst vill vara på. det verkar som om alla har en spoon full of sugar to help their medicine go down men jag har inget (refererar till mary poppins)

& liksom ibland hjälper det inte att ligga i sängen bland gammelmormors gamla kuddar & läsa böcker om enhörningar eller kolla på skadade djur på animal planet. jag vill ju liksom bli rememered for my art (refererar till belle & sebastian)

106

jag älskar hanna barbera. det påminner så himla mycket om mannagrynsgröt framför teven när man var liten.

har därför gjort kanske årets lista från min sida:

1. johnny bravo ( intro )
2. top cat ( intro )
3. dastardly & muttley ( intro ) (svenska introt är igenklien bättre)
4. the atom ant
5. richie rich ( intro )
6. scooby doo ( intro )
7. dexters laboratory
8. josie and the pussycats ( intro )
9. adams family ( intro )
10. 2 stupid dogs ( intro )

charmpris:    
huckleberry hound
snagglepuss
wally gator

hederspris:    wait till your father gets home - kult!!!

oh alla intron! kommer säkert komma på tusen till sen som platsar på listan också.

ah just ja! har inte kunnat sova på två dagar typ. vaknar varje timme & tror att jag försovit mig. igårnatt gick jag upp vid tre typ per automatik & borstade håret & tänderna innan jag fattade att jag kunde sova tre timmar till.

105

oh fyfan vad jobbigt. jag måste borsta håret

104

jag fattar inte hur jag mentalt eller fysiskt orkar med mornarna. jag går upp vid fem, duschar i tio min sen sover till tio över sex, klär på mig på två & en halv minut kanske, fixar frukost i sju & en halv minut, äter frukost (typ halv liter 100+grader te & nån fjuttig ostmacka) tills klockan är kvart i sju & antingen lyssnar på hp, läser mail eller gör båda samtidigt. det är ju här allt går fel, för min långa sitta-&-njuta-av-"frukosten" stunden tar över all den tid jag kanske skulle lagt på att borsta håret eller packa eller borsta tänderna, alla sånna där smått nödvändiga grejer. istället får jag göra alla dom grejerna på nårra enstaka minuter. plus; om vi addar halvliter te & stress & morgon så har vi en rätt så bajsnödig emma, vilket betyder att jag måste bajsa också! vilket i sin tur tar typ fem minuter för jag tycker det är så skönt att sitta still & läsa tidningar. & jag vet inte hur jag hinner skriva onödigt blogginlägg heller. justja min buss går sju för er som inte visste.

103

samtliga funderingar under dagen:

jag älskar när min farmor säger donuts. alltså. dooonuts. som domus fast donuts. med två t kanske. donuts. doonutts. det är en av öh tre saker som jag tycker om hos henne. kommer inte på de andra två sakerna just nu men kändes taskigt att säga att det var det enda.

jag älskar män som kan asmycke om data (oftast!) (anledningen till att jag inte älskar kvinnor som kan asmycke om data är att jag alltid blir avis & vill misshandla dom för kan inte kontrollera min avundsjuka). typ som idag när jag var inne på datapolen med med min externa hårddisk & han som var där typ "oh men det här ska vi nog kunna ordna.. jag ringer dig senare i veckan". & jag typ. JAAA jag älskar dig redan ska vi hångla? jag blev tom besviken när jag såg att han hade en förlovningsring. då är det kris. tror jag. hjälp? (menar datakillar är generellt inte snygga nånstans)
JAG BLIR BARA SÅ HIMLA KÄR i folk som kan fixa saker som jag älskar above all other things!

kan man gå & lägga sig klockan åtta en lördag också?

102

egentligen skulle jag lägga ner vid 100 (sarah wannabe?) men ah, bored!

vill ha cheesecakecupcakes med raspberrycream & hjärtströssel. eller! blueberrypancakes med treacle & bananas & cinnamon! eller jättejätte sött tea med random fruitcake bara. alltså. jag har egentligen inget emot temadagar. (syftar på alla hjärtans dag döh) allt som avviker från vardagen är fine by me (okej så länge det inte är jul) (fast jul är okej så länge den är.. okej?) & jag gillar att pyssla, fika, klä ut mig. gillar inte att folk (syftar på folk i förhållanden typ) köper nallebjörnar eller porslinsfigurer med små möss som pussas (billigt!) eller liknande. alltså. jag är delad. alla hjärtans dag är ok så länge man inte firar den med den man är "ihop med", vilket öh är själva meningen med alla hjärtans dag? men jag är inte ihop med nån så typ. happy me! OCH jag får fika! chocolatecake & buns & nån surprise grej! plus att jag ska dricka saft idag! första gången på ett år ellernått.

ps jag gillar att skriva maträtter på engelska för dom låter godare då. plus att jag får nuggets idag. & vad skulle det heta på svenska? typ. kycklingklumpar?
ps2 jag äter inte kyckling

101

oh herregud. tar snart socialt självmord. har lyssnat på p3 i över 3 timmar & det kan vara den drygaste kanalen någonsin. det enda som jag egentligen gillade var när mia skäringer pratade om typ småbarnsföräldrar-hatet (varade typ 40sek?). jag älskar mia, mia älskar förmodligen mig. jag tror mina övriga fiskar kommer dö av bajs-förgiftning (nej jag har inte bajsat i vattnet). jag är jättetrött & vill köpa porslinskycklingen på myrorna. den var så himla himla fin! pengakris! har beställt två adlibrisböcker om white horses också. hundrafuckintrettiospänn! vart är världen på väg? trodde aldrig jag skulle säga det här men jag börjar tröttna på lucksmiths. weeell. endast för att det är den enda musiken jag har kvar sen helgen då mitt liv försvann. dvs externa hårddisken. vet inte om ni fattar men MITT LIV var i den där hårddisken. kalla mig vad ni vill men det var typ han & jag till mount doom eller whatever. men nu; finito. döden. nej nu ska jag titta på filmkrönikan & debatt på svt.se & vettne. ta av klaustrofobibyxorna & sätta på nattlinnet med björnar på.

note to self:
-skaffa ica kort
-lämna in hårddisken hos datanörd
-klippa luggen
-misshandla 1990 killar pga deras 2005mentalitet (syftar på födelseår)
-sno läppstift
-köpa indiskakjolen
-glömma att jag vill köpa indiskakjolen pga pengakris
-skriva filmmanusx2
-hitta min dagbok (kris? vilken idiot ekonomi blondinbella bimbo i skolan går runt med min dagbok just nu? eller ligger den bakom min hylla?)
-försöka hitta nån glömd & gömd slsk mapp på vanliga hårddisken för att få nån sorts variation
-sno valium av random tant

kram puss tja

100

förrförra helgen hade jag begravning för alice & eddie. jag hällde massa glitter på dom & svea spelade upp love will tear us apart på mobilen. inatt dog laura. min hobby suger! jag klarar inte av att sitta hela kvällar & kolla på när fina fina guldfiskar med fina fina fina slöjsvansar bara kämpar för sitt liv & kvävs till döds. när svansen viker sig vet man liksom att när man kommer tända nästa dag finns det inget liv kvar. förmodligen dör dom av ph-värdet i vattnet (som ja jag försöker ändra men liksom inte bara att trycka på en knapp, långvarig process.) eller så har jag parasiter i vattnet. oh alla timmar jag spenderat genom att bara kolla på deras svansar & sedan ligger dom där helt livlösa med munnen öppen det blir liksom bara tommare & tommare. guldfiskar ska liksom leva i typ fem år inte fem veckor! nu har jag en guldfisk kvar. i bet he's feeling really lonely among all the guppys who care of nothing but their own troubles. måste till zoobutiken & snyfta & nån får trösta & ge mig massa guldfiskar i massa olika färger & former. & växter som blommar kanske. enda som hjälper nu är lucksmiths.
im red and black and white and my friends are silver (syftar på guldfiskar!)
image67

99

surely i must be from outer space. surely my home lies in another galaxy far far away.

mätt (vitchoklad/tranbär kaka är icas bästa påfynd must say!) (adda kaffe och jag somnar till stephen fry) & migränig. dagens dilemma har ungefär sett ut såhär: har jag en mattermos? om jag har; vad ska jag fylla den med? om jag inte har; hur får jag tag på en? kanske pappa har? om han har; hur kommer jag hem till pappa? osv. högst obetydligt but all the same. nu vill jag lyssna på girl groupes fast girl groupes inte har något med mitt liv att göra egentligen. titlar som "happy, thats me!" "baby, thats me!", "i adore him", "i have a boyfriend", "when youre young and in love", "trouble with boys", "looking for a boy", "when the boys happy the girls happy too" asså okej jag slutar nu, tror jag fått fram poängen ändå.

uppdatering 00:13:

gah. varför låter jag mig själv sova i fyra timmar när jag behöver nio? jag har ingen självdisciplin & det kommer bli min död nån dag. får allergiska utslag av datorn nu (jag skojar inte). lyssnar på marine girls & känner mig bitter. some boys think they're really it dont wanna talk to you cause all they wanna do is impress. har ingen som helst lust att lyssna på girlgroupes längre.

RSS 2.0